shop my closet – summer edition

shop my closet – summer edition

Zet ‘m in je agenda: shop my closet – summer edition

Op zondag 10 juli is het weer zo ver, tweedehands shoppen in het centrum van Dordrecht. Alle maten, alle prijzen en vooral veel lol! Er is gelegenheid om kleding te passen, maar de bloggers geven ook graag advies. Heb je een probleem zone of vind je iets moeilijk te combineren? Vraag het ons! Wij helpen je graag met je nieuwe aankopen.

summer edition

Shop My Closet staat voor shoppen voor leuke prijsjes. Mooie kleding, maar ook schoenen en accessoires vind je hier. In alle maten! Van maat 38 tot en met maat 54 shop je hier. Hou de Facebook pagina in de gaten, daar lees je wie er allemaal mee doet! Naast bloggers verkopen ook andere meiden hun kleding & spulletjes. Voor ieder wat wils.


Heb jij een kast vol en wil je graag mooie spullen verkopen? Meld je dan aan en wie weet kom jij ook verkopen deze dag. Stuur een email naar josine@thebiggerblog.com onder vermelding van Shop My Closet Dordrecht. Heb je een boel mooie kleding liggen die je zelf niet meer draagt? Geef je dan op per mail bij josine@thebiggerblog.com en wie weet sta jij er de volgende keer ook bij! We zoeken dames met alle maten, dus vanaf maat 34,36,38 tot en met maat 56, iedereen is welkom.

WIN!

Er zullen weer 5 goodie bags worden verloot. Zorg dat je je inschrijft, vanaf 1 Juli op de Facebook pagina van Shop My Closet. Deze vind je hier. Meld je aan en wie weet win jij!

DOORdordrecht –  Voorstraat 142, 3311 ES Dordrecht
12.00 – 16.00 uur 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply