Kom je ook naar de Shop My Closet Dordrecht? 

Het is lente! Tijd om je kast uit te ruimen en leuke, nieuwe spulletjes aan te schaffen. Niet te duur, maar wel heel leuk? Dat vind je op de komende Shop My Closet in Dordrecht. Je bent welkom bij DOORDordrecht in de Voorstraat 142-144 van 12.00 tot 16.00 uur. Wat kun je verwachten? Wij fashion bloggers shoppen graag, heel graag. Ook krijgen we regelmatig leuke dingen. Helaas is op een gegeven moment onze kast te klein en moeten we spulletjes weg doen. Dus wat is leuker dan iemand anders er blij mee maken? Voor een leuke prijs kunnen deze spullen van jou zijn. Alles is zo goed als nieuw. Je vind kleding, accessories maar ook schoenen en tassen. Hieronder zie je alle dames die meedoen aan het evenement, inclusief de maten die zij zullen verkopen. Hopelijk komen er nog enkele dames bij deze lijst.


Shop My Closet DordrechtShop My Closet Dordrecht Shop My Closet DordrechtShop My Closet Dordrecht Shop My Closet Dordrecht Shop My Closet Dordrecht Shop My Closet Dordrecht

Hou de Facebook pagina van Shop My Closet in de gaten. Naast de update van deze bloggers volgen er misschien nog wel meer! Wij hebben er zin in, hopelijk jij ook? Het is altijd zo leuk om volgers te ontmoeten en te spreken.

Voorstraat 142-144, 3311 ES Dordrecht

afbeeldingen zijn van de bloggers en mogen niet gebruikt worden voor andere doeleinden

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.