Ken je Shee Got it al? Het is de nieuwe collectie van Sheego

Altijd leuk om te horen over nieuwe ontwikkelingen in het land der mode! Sheego heeft een nieuwe kledinglijn uitgebracht, genaamd Shee Got It en wordt verkocht op de webshop van OTTO.  Het is verkrijgbaar in de maten 40 tot en met 58. Het trok meteen mijn aandacht, want hun slogan voor de eerste collectie is “preppy girl” en laat dat nu my middle name zijn! Er zitten leuke items tussen, ik laat je mijn favorieten zien.


shee got it


De items uit de collectie zijn makkelijk met elkaar te combineren. Het is een stoere collectie met wat nettere items erbij. Je kunt dus, afhankelijk van hoe je het combineert het op verschillende manieren stylen. Daar hou ik wel van, want de ene dag vind ik het leuk om dus heel preppy te gaan, oftewel kakkineus. De andere keer wil ik gewoon lekker stoer en dat kan dan dus ook. Door het gebruikt van strakke lijnen in de prints en kleurverdelingen is het allemaal goed te combineren. Zo ook de kleuren, met name grijstinten en zwart.


shee got it


Deze looks zijn helemaal in ‘mijn straatje’. Vorig jaar kocht ik al zo’n jas met wijde kraag in het zwart, nu ik deze zie in het grijs begint het te kriebelen, zal ik het doen? Het bodycon jurkje is echt zo’n item wat kan met een dikke panty en sneakers en biker jack, of juist met een enkellaarsje en blazer. De jeans lijkt me ook heel gaaf, ik ben dol op black denim en zeker een skinny. Ik ben benieuwd hoe deze valt, gezien de naden op de voorkant. Ik ben dol op stoere jeans, dus ik ben benieuwd. Wat vind je dan van die print? Ik vind ‘m te gek, zeker als broek. Zin om te shoppen? Bekijk hier alle items van de nieuwe collectie.

bekijk de disclaimer voor meer informatie

6 Responses

 1. Jeanet

  Ik heb Sheego ook ontdekt. leuke kleding, ik vind die grijze jas met de grote kraag helemaal het einde. De jurk is ook echt iets voor mij.

  Reply
 2. Debbie

  Oeh, leuke items! Dat model van die jas heb ik zo’n beetje in dat vest van Didi. Had die vanmorgen nog vast en ik weet nooit hoe ik dat moet combineren. Misschien kun jij me daar eens mee helpen?

  Maar leuke items van Sheego! Kende dat merk nog niet. En dat jurkje vind ik ook erg leuk.

  P.S. de laatste week krijg ik bij jou steeds deze melding van Commentluv: “It appears that you are offline or another error occured contacting the API url, have you set it to use www or missed the www off the api url?? check the technical settings and add or remove www from the api url.” Op andere sites werkt het wel gewoon.

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Oh ja hoor, help ik je wel mee. Leuk! Ja is een leuk merk en nu met deze collectie zeker!
   Dat is gek! Heb je het al geprobeerd door http:// te gebruiken ipv www? Of doet ‘ie het dan nog steeds niet? Liefs Josine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.