kledingmerk Promiss nu tot en met maat 50

kledingmerk Promiss nu tot en met maat 50

Leuk nieuws in het land der mode, het kledingmerk Promiss gaat voortaan tot kledingmaat 50

De Nederlandse modeketen Promiss kennen we al een tijd, maar sinds het faillissement een paar jaar geleden is er een hoop veranderd. Toen het merk terug kwam op de markt zat het in een geheel nieuw jasje. Prachtige, stijlvolle winkels maar helaas tot maatje 46. Inmiddels was daar maat 48 bijgekomen en sinds kort eindelijk ook maat 50! En nóg beter, het is er niet alleen bijgekomen, het hoort bij de collectie. Dus geen apart hoekje meer voor de grote(re) maten, maar alles in één collectie. Zoals het hoort!

  • er zijn 17 winkels door heel Nederland, een overzicht vind je hier
  • het start bij maat 34 en loopt door tot maat 50

kledingmerk Promiss nu tot maat 50

style van Promiss

De collecties van Promiss zou ik omschrijven als stijlvol en klassiek. Het zijn tijdloze items, die worden gecombineerd op een moderne en modische manier. Je ziet dit vooral terug in het kleurgebruik, de print en de stoffen. Er wordt veel gewerkt met structuren, dus stoffen met mooie ingeweven patronen, speciale breisels en combinaties van glanzende en matte stoffen. Door in hetzelfde kleuren palet te blijven, wordt er een rustig beeld gecreëerd.

Het merk richt zich op de 40+ vrouw volgens het persbericht. Maar een leeftijd is eigenlijk net als een kledingmaat, het zegt eigenlijk niks. Nu vind je dus geen distressed jeans bij Promiss of items direct gekopieerd van de catwalk, maar wel de klassieke blauwe jeans bijvoorbeeld en een klassieke mantel in een moderne versie. Welke vrouw moet hier nu echt naar binnen? Persoonlijk draag ik zelden setjes uit dezelfde winkel of merk, ik hou van het combineren! Dus dat gezegd, eigenlijk kan elke vrouw met maat 34 tot en met maat 50 hier slagen.

Mijn persoonlijke aanraders zijn toch wel de jassen en blazers. Promiss stond altijd al bekend om de goede snit en dat is nu nog steeds zo. Eerlijk is eerlijk, ik heb nog niet veel geshopt in het nieuwe concept! De toegevoegde maat 48 destijds en nu maar 50 is voor mij een reden om er vaker heen te gaan.

impressie van maat 50

Bekijk hier het promotie filmpje, dat werd gemaakt toen dames met kledingmaat 50 de collectie mochten passen. Ze zien er allemaal stralend uit! En wat ik vooral heel erg leuk vind is hoe positief ze naar hun eigen maat kijken. Iets waarvan ik hoop dat op een dag elke vrouw dat doet! “size is but a number” 

 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply