opening A. Josephs in Rotterdam

Vorige week was ik bij de grand opening A. Josephs in Rotterdam, een nieuwe plus size winkel waar je bij gaat kwijlen

De gepassioneerde Adiam nodige me uit voor deze opening. De uitnodiging alleen al zag er chique uit, ik was nieuwsgierig! Dus vorig weekend reed ik naar Rotterdam om hier bij te zijn, in de chique Van Oldenbarneveltstraat. Het prachtige pand op de hoek, geheel versierd met ballonnen, daar moest het zijn!

opening A. Josephs in Rotterdam

Ik sprak af met blogger Margo van hetismarg.nl en we gingen vol enthousiasme naar binnen, we werden meteen verwelkomt. De goede sfeer, de aankleding en de charmante eigenaresse zorgden ervoor dat we meteen wilden rondneuzen en foto’s maken. Het ziet er allemaal zo goed uit, extra grote paskamers, veel licht, hoge plafonds, mooie wanden en een prachtige collectie. Ik zag de merken Elvi, Carmakoma en Junarose. Mijn conclusie van deze winkel?

“ When something comes from the heart it speaks for itself “ 

opening A. Josephs in Rotterdam

Ondanks haar passie voor plus size mode heeft ze wel hulp nodig gehad. Dankzij de Bart de Graaff Foundation kon ze haar droom waarmaken. Adiam heeft namelijk nierziekte en moet heel hard werken om gezond te blijven en te kunnen functioneren. Ondanks dat alles schreef ze al jaren geleden haar business plan om een winkel te starten. Toen ze ziek werd kwam ze veel aan en kon ze eigenlijk nergens shoppen, behave in Amerika en Engeland. Dat moet toch anders kunnen, dacht ze. Drie jaar geleden diende ze haar plan in bij de Foundation en zij werd een van de 10 gelukkigen die dat jaar werden gecoached. Nu drie jaar later kon haar droom werkelijk worden en was A. Josephs een feit. Inmiddels is ze weer een stuk slanker maar nog steeds een curvy girl en is ze dus ook de ideale verkoopster. Ze weet wat je zoekt, wat je staat en luistert goed naar haar klanten. Ik zag alleen maar blije gezichten in de paskamer, inclusief mezelf. Die foto’s volgen nog! Het wordt vast een succes, deze winkel straalt zoveel klasse en allure uit, prachtig gewoon. Hieronder zie je wat foto’s die ik maakte van de winkel en de collectie.

grand opening A. Josephsgrand opening A. Josephsgrand opening A. Josephsgrand opening A. Josephsgrand opening A. Josephs

A. Josephs
Van Oldenbarneveltstraat 128
3012 GW Rotterdam

8 Responses

 1. Dineke

  Leuk eindelijk een plus size winkel in het centrum, ik kom snel kijken!! Veel succes

  Reply
 2. Jeanet

  Mooi winkel zeg en mooie kleding en een bekende straat voor mij. Rotterdam is vlak bij.

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Oh nou dat is dan makkelijk 🙂 Ik ga er snel ook weer eens heen – x Josine

   Reply
 3. Eva

  Ziet er gezellig en mooi uit! Gaaf dat ze dit kan doen ondanks haar handicap! Geeft mij ook weer moed voor de toekomst… niks is onmogelijk als je maar wil! Als ik eens in Rotterdam ben kom ik zeker langs! XoXo

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.