nieuwe bril

nieuwe bril

Eindelijk een nieuwe bril, maar welke is het geworden?

Al een tijdje ben ik op zoek naar een nieuwe bril, alleen wist ik niet goed wat ik wilde. De bril die ik nu heb draag ik al een paar jaar en intussen doet deze pijn achter mijn oor. Het is tijd voor een nieuwe bril maar wat dan? Winkel in, winkel uit en niks te vinden naar mijn smaak. Ik besloot online te zoeken en kwam via mylittlehappiness.nl uit bij Polette.


nieuwe bril


Het was al weer even sinds ik mijn ogen had laten testen dus ik besloot langs te gaan in de winkel. Hier liet ik mijn ogen opmeten en het kwam overeen met mijn huidige bril. Het personeel was erg vriendelijk en hielp me op weg. Ik kreeg een recept mee waarmee ik de bril voortaan gemakkelijk online kon bestellen. Wanneer je precies weet wat je sterkte is hoef je dus niet eens uit je stoel!

online bestellen

Hoe werkt het? Je besteld je bril online en de bril wordt in Azië direct in de fabriek gemaakt en naar je opgestuurd. Het duurt dus 2-3 weken voor je de bril ontvangt. Uiteindelijk ontving ik de bril heel snel, binnen twee weken en ben er super blij mee. Bedankt Polette, voor deze prachtige bril! Wil je meer monturen zien of lezen hoe het werkt, bekijk dan even de website. Pas op, het is lastig kiezen.Het leek wel een snoepwinkel! Zulke leuke monturen, prachtige kleuren en volop fashion. De brillen zijn heel betaalbaar omdat ze direct bij de fabriek worden besteld. Ik was helemaal in mijn nopjes. Het liefst ging ik voor knalblauw of fel roze, maar ik ben druk bezig met solliciteren dus ik besloot voor een nettere variant te gaan. Ik maakte van de top drie een selfie, uiteraard nog zonder glazen erin. Uiteindelijk bleven er drie keuzes over:Aan de ene kant wilde ik een bril die overal bij past, aan de andere kant wilde ik ook wel iets opvallends. Als een soort engeltje en duiveltje op mijn schouder werd ik naar de knalblauwe brillen getrokken, maar de voorzichtige in mij ging weer voor de bruin gemêleerde brillen, omdat ik al zolang zoiets zoek! Als ik er weer eentje koop, ga ik zeker voor een kleurtje.

update

Inmiddels heb ik natuurlijk mijn bril al een tijdje en heb je mijn keuze in verschillende blogs en op social media voorbij zien komen. Ik ben benieuwd wat je er van vind en of dit ook de bril is die me je het beste vind staan? Hier zie je mijn blog waarin ik de bril draag, gemixte structuren. Ik draag de bril bijna dagelijks en ga nu eens kijken naar een zonnebril op sterkte, die hebben ze ook namelijk.

Welke is het geworden denk je?

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

7 Comments

 • theBiggerBlog – Josine 4 October 2016 21:54

  Zodra ik de bril binnen heb laat ik het weten hihi

 • Lesley 4 October 2016 16:28

  Wat leuk dat het gelukt is bij Polette! Ik denk dat je voor bril 2 bent gegaan. Ik vind zelf bril 3 ook heel erg leuk staan!

 • Jeanet 4 October 2016 12:38

  Dat klinkt goed ik ga snuffelen

 • theBiggerBlog – Josine 4 October 2016 12:34

  Je zou echt even op de site moeten kijken Jeanet, want deze bril zou (zelfs zonder verzekering) ongeveer 70 euro kosten en ik heb glazen op sterkte + cilinder.

 • Jeanet 3 October 2016 20:43

  Leuk een nieuwe bril, tis dat het in mijn geval nogal duur is vanwege de glazen maar anders zou ik er heel veel hebben. Ik ben benieuwd welke het gaat worden. Het model is helemaal leuk.

 • Hanneke 3 October 2016 11:44

  Wat een grote keuze zeg… Wordt het de laatste?.. Allemaal mooi trouwens… Ben benieuwd‼️

 • thebeautyblognl 3 October 2016 07:56

  Aahh leuk! Ik ben benieuwd girl!

Leave a Reply