MS Mode herfst/winter 2015

MS mode fall/winter 2015Vorige week ging naar ik naar de MS Mode herfst/winter 2015 collectie kick off. De nieuwe collectie is veelbelovend!

Het was een goed georganiseerd event met veel leuke mensen. Het was opgezet als een informele, gezellige fashion show met Perzische kleden op de vloer, studio lampen en prachtige plus size modellen die de kleding showde. Er was pers aanwezig, maar natuurlijk ook de plus size bloggers. Samen met Els, Edith, Iris, Saskia, Nicole en Dionne zaten we op de eerste rij om de show te zien.

MS mode fall/winter 2015

Head of Design bij MS Mode is Stijntje Jaspers. Ze vertelde ons wat we konden verwachten komend seizoen. Niet geheel onverwachts legde ze uit dat de jaren ’70 een grote invloed hebben op de huidige trends, maar in een andere dimensie. Door het gebruik van verschillende stoffen en structuren worden er verschillende looks gecreëerd, maar in een zelfde kleurtoon. Daarnaast zijn laagjes ook een echte trend komende herfst en winter met lange vesten, statement blazers en verschillende ponchos. Binnen de Bohemian look vind je mooie rode tinten, suede en camels met jeans. Een andere trend zijn de geografische prints in zwart, off whites en grijs tinten. De derde sterke trend zijn de winterse pastel tinten zoals roomwit, smaragd groen en poeder roze.

online exclusive 

Wat je echt niet mag missen op de webshop van MS Mode zijn enkele modellen die slechts online exclusive te koop aangeboden worden. Toen ik deze items zag, was ik op slag verliefd. Hou de webshop dus goed in de gaten voor deze items of schrijf je in voor de nieuws brief.

MS mode fall/winter 2015

Hier is een kort filmpje die is gemaak tijdens het event. Zo kun je even wat van de sfeer proeven en de show zien. 

[showad block=30]

theBiggerBlog.com uses affiliates 

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.