een nieuw Nederlands plussize modemerk: More by Mooj

een nieuw Nederlands plussize modemerk: More by Mooj

Altijd leuk nieuws, wanneer een nieuw Nederlands merk op de markt komt en dan ook nog eens plussize! More by Mooj verkoopt polo’s en polojurken van maat 42-56

Het nieuwe label More by Mooj is opgezet door vrouwen met veel expertise op modegebied. De collectie bestaat uit poloshirts en polojurken voor de curvy vrouw, zoals ze dat zelf omschrijven. Het plus size merk is ontstaan door behoefte uit de markt; ze zijn vrijwel nergens te verkrijgen, mooie designer polo’s in grote(re) maten. Nu dus wel, exclusief in de webshop van More by Mooj.

bekijk hier de hele collectie

Hoog in het vaandel staan pasvorm, tijdloosheid en waar voor je geld. Mooie, tijdloze kledingstukken die je met plezier draagt en nog lang kunt dragen. Door de klassieke modellen met een goede pasvorm en moderne snit, is het een product voor jong en oud. Het woord More in de naam is dus het alomvattende woord voor dit merk en de reden waarvoor het een onderdeel is van de naam.

De vrouwen achter dit label weten waar ze het over hebben. Ervaringsdeskundigde Jolanda draagt zelf plussize en komt uit de financiële wereld. Monique, de ontwerpster heeft ruime ervaring in de mode industrie. Zo ontstond het merk MOOJ, Monique en Jolanda. Ook een leuk feitje, ik heb lang geleden samengewerkt met Monique en kan dus garanderen dat kwaliteit en pasvorm heel goed zijn!

duurzame mode

Het merk wilt zich afzijdig houden van de huidige fast fashion en gelooft in duurzame, kwalitatief goede kleding wat lang meegaat. De kleding wordt geproduceerd in een gecertifieerde Portugese fabriek. Dit houdt in dat er produceert wordt met eerlijke lonen en de juiste arbeidsomstandigheden. Daarnaast wordt er zo weinig mogelijk afval geproduceerd, met een streng beleid tegen schadelijke stoffen in textiel. Op deze manier zijn de artikelen eerlijk en gecontroleerd geproduceerd.

“More staat voor exclusieve duurzame plus size kleding van hoge kwaliteit (slow fashion)”

De tegenhanger van de bekende fast fashion is slow fashion. Dit houdt in dat kleding duurzaam geproduceerd wordt, maar ook dat er niet elke twee weken een nieuw aanbod zal zijn. Een sterke collectie, die tijdloos is en vooral makkelijk te combineren is en dat zie je terug in de poloshirts en polojurken. Ze zijn verkrijgbaar in klassieke kleuren, maar met een sportieve snit en prachtige details. Let vooral op de kleine splitjes, dat ene gekleurde stikseltje of de botanische print. Van die kleine details die een kledingstuk net iets rijker maken – iets waar ik veel waarde aan hecht.

maat 42 tot en met wat 56

De maten zijn opgebouwd van 1 tot en met maat 4. Dit is omdat elke polo een ruime pasvorm heeft en daardoor tussen twee maten valt. Hieronder zie je de tabel. Weet je niet hoe je jezelf op een kledingstuk op kunt meten, kijk dan op de website voor meer details. Of wil je weten welke maat je nodig hebt, dan kun je contact opnemen met de klantenservice voor uitgebreid en persoonlijk advies. Dat noem ik nog eens service!

bekijk hier het complete overzicht van plussize shops & merken

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply