handgemaakte heuptas op maat [WINACTIE]

handgemaakte heuptas op maat [WINACTIE]

Altijd al een toffe leren heuptas willen hebben, op maat gemaakt? Doe mee aan de winactie en doe samen met mij de workshop bij monsak

Ik draag het zo vaak, een heuptas. Het is praktisch, want vaak genoeg heb ik beide handen vol aan Charlotte. Zo’n heuptasje maakt elke outfit net even iets stoerder. Comfort en fashion gecombineerd, daar hou ik van! En weet je wat nou zo leuk is? Ik mag zo’n heuptas weggeven t.w.v. € 99,-. Dat is niet alles trouwens, want we gaan de tas samen maken. Zo gezellig, nu al zin in!

monsak

Het atelier van monsak vind je in Amsterdam West. Het label maakt tijdloze, stijlvolle tassen van gered leer. Dit zijn partijen leer die grote merken afkeuren omdat ze niet perfect genoeg zijn. Ze snijden om ‘beschadigingen’ (littekens van prikkeldraad of insectensteken bijvoorbeeld)  heen en verwelkomen deze minder perfecte huiden zodat ze niet voor niets zijn gemaakt.Alle tassen zijn ontstaan doordat Margriet, de oprichtster, de perfecte tas maar niet kon vinden en haar twee rechter handen begonnen te jeuken. Monsak betekent ‘mijn tas’ in het Frans (en werd een beetje ‘vernederlandst’)  Met een handige vader en een moeder met een naaiatelier zat het haar al vroeg in de vingers. Sinds ze een leermachine in handen kreeg, had ze de smaak te pakken. Inmiddels is haar passie haar werk geworden en is ze de eigenaresse van het mooie merk.

Naast dat je een tas uit de atelier (web)shop kan kopen is het ook mogelijk om een tas te customizen of je eigen design tas kan laten maken door Margriet. Zij en haar collega’s vinden het heerlijk om met hun handen iets te creëren en gunnen jou dit gevoel ook. Lijkt het je leuk je eigen duurzame tas te leren maken? Dan ben je bij hun aan het goeie adres.

zelf maken, doe een workshop

In het atelier in Amsterdam kun je ook workshops doen, waarbij je zelf een product gaat maken naar keuze. Er zijn allerlei verschillende mogelijkheden, bekijk hier alle workshops. Deze workshop duurt 3.5 uur en je hebt geen ervaring nodig om dit te kunnen doen. Je wordt stap voor stap begeleid en gaat naar huis met je zelfgemaakte tas!

er is nu een tijdelijke actie tot eind december op alle workshops!

WINACTIE

Nu komt het allerleukste nieuws, ik mag dus een monsak workshop weggeven! De workshop gaan we samen doen, op een zondag in Amsterdam. Samen gaan we daar onze eigen heuptas maken, geheel op onze heupmaat. De kleur kunnen we kiezen aan de hand van beschikbaar van leerhuiden. Alles wordt uitgelegd en begeleid, dus oefenen hoeft niet van te voren.

hoe kun je winnen?

 • like mijn foto op instagram, je vindt deze hier
 • volg monsak op instagram & mij op instagram
 • voor een extra winkans; laat hieronder een bericht achter dat je mee doet (en leuk om te lezen waarom je wilt winnen)

Deelname voor iedereen 18 jaar of ouder. De workshop wordt gegeven in Amsterdam op een zondag, houd daar rekening mee. Het is niet inwisselbaar voor geld, andere producten of een andere workshop. De winnaar wordt gekozen en krijgt persoonlijk bericht. Indien het bericht niet binnen een week wordt beantwoord, zal opnieuw geloot worden.

Heb je geen instagram? Laat dan een bericht onderaan dit blog achter en vertel waarom je wilt winnen.

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

12 Comments

 • Valerie Pauwels 3 March 2020 01:27

  Hele leuke blog; wil ik graag volgen!

 • Marilyn 16 December 2019 01:21

  Dát lijkt me tof! Vaak een hele grote tas mee, terwijl zo’n heuptas veel praktischer en toffer is! Ik zal je toevoegen op insta!

 • Marjolein 16 December 2019 00:39

  Wat een toffe actie!
  Op de valreep doe ik nog even mee. Lijkt me vooral ook heel leuk om dit samen met jou te doen, eens kijken of je me met meer dingen kunt inspireren .

 • Minke 16 December 2019 00:01

  Dit jaar is er voor mij een waarbij ik mezelf uitdaag om nieuwe dingen te doen. Hier zou deze workshop totaal op aansluiten met de mindset waar ik op dit moment in zit! Ook is eindelijk een heuptas op mijn heupmaat perfect voor concerten en festivals. Fingers crossed!

 • Amber 15 December 2019 22:20

  Jaa leuk Ik wil graag winnen ..
  Ik hou heel erg van heup tasjes en vind weinig in mijn maat of mijn smaak.
  Na een kei moeilijk jaar verdien ik wel een kadootje

 • Nienke 15 December 2019 21:11

  Zo leuk om een tasje te maken, die helemaal bij je past & monsak is echt geweldig! Goed gezeldschap & een toffe workshop, ik doe graag mee!

 • Elvera 15 December 2019 19:48

  Echt leuk dat je mee kan doen ,zonder dat je zelf op Facebook en/of Instagram zit.
  Al zolang opzoek naar een heuptasje wat ook echt goed past, al een aantal pogingen gedaan en online besteld.
  Maar nog nooit echt een leuke gevonden die ook goed past.
  Groetjes elvera

 • Barbara van der Ploeg 15 December 2019 18:38

  Zou zo fijn zijn, eindelijk een heuptas die past…
  En dan ook nog zelfgemaakt!!

 • Eefje 15 December 2019 16:20

  Ik dacht eerst een heuptas.. zou ik dat echt dragen.. tot dat ik las “handen vol aan Charlotte”. Ik ben 16 weken zwanger en in 2020 ga ik mijn handen dus ook een stuk volller hebben! En ik vind het super fijn om dingen te creëren, dus het zelf maken aspect is misschien nog wel het tofste!

 • Marije 15 December 2019 15:31

  Wat een leuke actie! Ik wil wel een gokje wagen

 • Agnes 15 December 2019 13:00

  Lijkt me echt super leuk om deze workshop te winnen en dat samen met jou te gaan doen.
  Groetjes Agnes

 • Daniëlle 15 December 2019 09:31

  Super leuk!! Dan pas hij tenminste en in eigen stijl!! Gezellig om het samen te doen!!

Leave a Reply