SEARCH

klein cadeautje

klein cadeautje

Zo’n klein cadeautje onder de kerstboom is toch wel het mooiste cadeau

Wat ben ik dol op Kerstmis. Elk jaar vier ik eerste Kerstdag met mijn familie. De dag begint met brunch en alle cadeautjes uitpakken. We begonnen ooit met het gezin met vijf personen, inmiddels is er aanhang bij en ook wat kids dus we zitten nu met z’n tienen rondom de boom. Waar mijn neefje zoekt naar de grooste pakjes met zijn naam erop, kijk ik vol vreugde uit naar die kleine cadeautjes. Die zijn toch het beste, vind je niet?


klein cadeautje


Wat ik zo leuk vind aan events, is dat ik dan in aanraking kom met andere merken en bedrijven. Tijdens het event van Paul’s Boutique kreeg ik een geweldige goodie bag mee naar huis, waar onder andere dit leuke armbandje in zat. Het armbandje komt van Brandfield vandaan en is van het met merk Heart To Get. Het armbandje is van zilver en heeft een mooi steentje. Er zijn overigens allerlei soorten, zo heb je er ook eentje met een pijltje, een knoop (infinity) of een sterretje. Het zit op een kaartje en komt in een prachtig doosje. Dus zoek je nog een leuke cadeautje voor de feestdagen, dan kan ik je dit aanraden. Het armbandje past mij precies en ik heb best stevige polsen. Er is een extra ringetje om het armbandje kleiner te kunnen dragen. Natuurlijk heb ik zelf ook even een wishlist met leuke kerstcadeautjes samengesteld. Nu maar hopen dat ze het lezen!

choker

De trend van dit jaar is toch wel de choker. Deze droeg ik al in de jaren ’90 (want ja, zo oud ben ik)! Zo’n choker kan eigenlijk altijd, bij zowel een rond uitgesneden hals als bij een V-hals. Voor een simpele look zou ik gaan voor de choker zonder hangertje. Bij een V-hals zou ik de choker dragen met het bedeltje. Ik bel dol op sterren en strikjes, dus deze zijn zeker mijn favoriet. Ik vond het alleen lastig kiezen, ze zijn er ook in het goud.

klein cadeautje

tassen

Inmiddels heb je wel door dat ik een liefde heb voor tassen! Ik was dan ook dolblij toen ik hoorde dat ik deze prachtige tas kreeg, van Paul’s Boutique. Een nieuw pareltje in mijn collectie. Trouwens je shopt ‘m hier, ook een aanrader om te vragen aan jouw Kerstman- of vrouw. De vorige tas die ik kreeg draag ik nog steeds heel graag, maar deze bordeaux rode met zwart was toch wel een perfecte toevoeging! Deze tassen zouden perfect passen bij mijn holiday looks. Dus kerstman, mocht budget geen probleem zijn, dan graag alle drie, haha.

klein cadeautje

Vier jij ook Kerstmis met cadeautjes?

 

Josine Wille
Hi, welcome on theBiggerBlog.com! Read all about my passion for fashion, love for beauty & make up and much more.. Let me know what you think, I love to receive your messages. With love, Josine

You May Also Like

1 Comment

  • mirjam 14 December 2016 16:08

    Heart to get heeft echt zulke leuke dingen! Hier thuis helaas geen kerstkadootjes, wel met Sint al verwend 🙂 Stiekem vind ik kerst altijd leuker maar ivm kleine kids van mijn zussen vieren we hier weer Sint.
    Die chokers vind ik ook echt gaaf, helaas zijn ze mij vaak te krap(?!)

Leave a Reply