kantoor outfit zwart&wit

Je bent stijlvol, netjes en tegelijkertijd hot in deze kantoor outfit. Gelukkig staat de airco aan! Met deze ensemble ben jij een office chick.

Je kunt er echt uitzien als een office check en toch representatief zijn, echt waar. Deze zomer zit je weer in dat gebouw met die blazende airco en het liefst ren je naar buiten, hou nog even vol. Je ziet er tenminste wel verbluffend uit in deze zwart & wit combinatie.

De jurk en de blazer zijn beide van Sheego en gaan tot maat 58. Dat is nou nog eens echte size diversity, van maat 40-58 zijn deze items te koop. Met deze jurk lijkt het net of je een blouse en rok draagt. Hierdoor slankt de jurk af, de zwarte streep op de blouse heeft je lichaam een zandloper silhouette, willen we dat niet allemaal? Het blazertje is kort, want je wilt toch niet je mooie silhouette verpesten met een te lange blazer? Het is allemaal geshopt bij otto.nl. Zo ook deze geweldige matchende accessories. De statement ketting kan niet missen bij je outfit. Die trouwens ook enige decolleté mooi verdoezeld.

[showad block=25]

sponsored post

Leave a Reply

Your email address will not be published.