feestelijk in rose

Ga altijd voor best dressed naar een feestje. Dit jaar ga je feestelijk in rose, de kleur van 2016

Een feestje is altijd leuk! Toch? Je mag je lekker optutten, feestkleertjes aan en vooral veel lol hebben. Tja, wat trek je aan? Geen zorgen, ik heb de leukste items voor je uitgekozen die verkrijgbaar zijn in (bijna) alle maten, tot maat 52. Een van de kleuren van 2016 is een zacht rose, het thema van de items van vandaag. Deze zacht rose kan heel chique staan geheel in een toon, maar kun je ook goed combineren met andere kleuren.

otto - plus size shopping: party in pink

Wat is jouw style en smaak? Er zijn echt heel veel verschillende items te vinden in deze prachtige kleur, de merken hebben er goed op ingespeeld. De items gaan vanaf maat 34 (soms beginnen ze bij maat 40) en gaan tot en met maat 52. Wees niet bang dat deze kleur te flets is. Allereerst zijn er verschillende tonen, zoek er eentje die bij jouw huidskleur past. Daarnaast kun je dit ook prima combineren met andere kleuren, zoals beige, wit of creme. Maar ook een zwart of bruin staan er mooi bij. Door een shawltje, een mooie statement ketting of zelfs een top in een andere kleur haal je je gezicht weer op. Wil je bekijken of deze items er nog zijn in jouw maat, de prijs (erg voordelig kan ik vertellen) of meer casual items, bekijk dan de webshop van Otto en selecteer de rose kleur om alles te zien.

3 Responses

 1. hanneke

  OHHHH zoooooooooooooo leuk…Rose is my favorite color!!Ik ga meteen ff kijken…
  Leuk gedaan zo die flitsen….

  Reply
 2. Debbie

  Leuk gedaan zo, neem aan dat het een gifje is? Dat roze vind ik mooi, maar ik moet het echt combineren met een andere kleur, anders maakt het mij te flets, vind ik.

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Ja dat kan ook, maar er zijn zoveel tinten. Je moet gewoon even passen (of even veel naar buiten en een kleurtje opdoen hihi)
   Ja is een giften (makeagif.com) heel handig, ik wilde eens wat anders! xx Josine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.