Soms vergeten we dat een goede garderobe gepaard gaat met de juiste basics. Hier vind je de de beste basics  die elke vrouw in haar kast zou moeten hebben

Dit zijn de top 5 basics die je echt in je kast moet hebben. Als je dit hebt, kun je eigenlijk altijd alles dragen.

hemdjes

Een basis hemdje met spaghetti bandjes is ideaal voor onder elk kledingstuk. Draag er een van viscose of katoen, zodat je huid kan ademen. Dit is overigens ook ideaal onder synthetische blouses en jurken. Een hemd is eigenlijk een simpele, comfortable versie van shape wear. Het zorgt ervoor dat je bovenlichaam net wat gladder is en dus minder bobbels te zien zijn. Als je een hebt in zwart en een in wit zit je altijd goed.

korte legging

Een paar korte leggings is altijd fijn om te hebben. In de zomer onder je jurkjes of in de winter over je panty, wanneer het erg koud is buiten. Ook van deze kun je het beste een zwarte en witte hebben, afhankelijk of je donkere of juist veel lichtere kleding draagt. Deze broekjes zijn verkrijgbaar in zwart en wit en ook in katoen of viscose, zodat die dijbeentjes kunnen blijven ademen. Ook dit broekje geeft je lichaam een gladdere shape, minder bobbels zijn te zien.

panty & legging 

Een zwarte legging en 40-60 denier panties zijn ook essentieel voor je garderobe. Je draagt deze onder je jurkjes of rokjes. Zorg dat je een goede hebt, die niet afzakt, de juiste maat is en lekker zit. Kies voor de juiste dikte, zodat je je prettig voelt in deze items. Kies voor een mouse panty (mat) voor een sportievere look, bijvoorbeeld bij je jurkje met sneakers. De glanzende opties maken je outfit net even wat chiquer, draag dit bij geklede outfit.

5-pocket skinny jeans 

Echt waar, iedereen kan een skinny jeans aan. Misschien vind je je benen niet mooi genoeg, maar dan kun je het op een andere manier combineren. Het gaat om de silhouette die je creert. Een wijde top kan soms veel mooier staan op een legging, maar die draag je niet als broek. Dus draag je deze op een skinny. Met de juiste schoenen of laarzen kun je echt een prachtige combinatie maken, waardoor je langer -en dus slanker- lijkt.

BH 

Als laatste, maar belangrijkste tip, is de juiste BH. Dit kan zoveel doen voor je figuur. Helaas dragen veel dames hun bh te lang of ze passen nooit de bandjes aan op lengte. Als je buste op de juiste manier ondersteund wordt, lijkt je smaller, je creëert meer taille en je buik is minder zichtbaar. De juiste bh gaat er dus niet om dat je laat zien hoeveel hout er voor de deur light, nee het gaat erom dat het je figuur verbeterd. Optisch bedrog, daar houden we van.

Welke basics heb jij in je kast?

theBiggerBlog.com uses affiliates 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: