avondjurken

Normaal gesproken ben ik niet het type meisje voor avondjurken, eerder het type cocktail party. Tot ik deze jurken zag! Waar is het gala feestje?

Je draagt een avondjurk naar een speciale gelegenheid. Je wilt er mooi uitzien. Nee, je wilt een show stopper zijn! Als curvy girl denk je misschien dat dat niet kan, maar dat is niet waar. Ik shopte deze prachtige jurken -waar er overigens nog veel meer opties van zijn- en verkrijgbaar soms tot maat 56.

evening dress

avondjurken

Viviana – up to 54

avondjurken

Angel Forever – up to 50

avondjurken

Ariela – up to 56

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Durf te kiezen voor kleur. Wanneer je je mooi voelt, straal je dat ook uit. Misschien is zwart niet altijd de gepaste kleur, of is er een dress code, of hou je gewoon niet van zwart. Niet getreurd, er zijn prachtige opties in verschillende kleuren. Met kant, met kraaltjes of juist heel strak. Ook zijn er verschillende mouw lengtes verkrijgbaar en zelfs strapless.

evening dress

avondjurken

Weise – up to 52

avondjurken

Manon Baptiste – to 56

avondjurken

Viviana – up to 54

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zwart is altijd een goed idee! Het is elegant, tijdloos en flatteert. Er zijn in zwart zoveel jurken om uit te kiezen. Deze drie kunnen bij veel lichaamstypes. Hou je niet van een korte mouw, draag dan een stola erbij. Klik op de jurken om meer details te lezen zoals prijs, maten en materialen.

Brand 728 x 90

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: