back in black

back in black

Today I’m back in black! Showing you my outfit which I will be wearing at the fashion show of Dutch plus size boutique shop 44&More.

De winkel 44&More geeft modeshows om de nieuwe collectie aan de klanten te laten zien. Ik was er vorige week om de outfits door te passen en te bekijken wat er bij mij past. Natuurlijk hangt de hele winkel vol, dus uitzoeken is dan best lastig. Vandaag laat ik je een van de outfits zien die ik ook zal dragen tijdens de show.


stoer in zwart

Yoek_44_2

stoer in zwart


Deze zwarte stretch broek zit heerlijk! Het is gemaakt van een stevige stof, maar draagt als een legging. Je kunt er ook prima iets korts op dragen. Het jasje is van dezelfde stof, ongevoerd en getailleerd wat je figuur positief accentueert. De wijd uitlopende top in A-lijn creëert ook taille en is te dragen als tuniek -zoals hierboven- of als jurkje (mits je niet langer bent dan ik, 1.70 m). Ik heb de outfit gecombineerd met een stoere zwarte hoed, ideaal voor regenachtig weer. Een paar stoere biker laarzen eronder met een hakje, wat de outfit weer vrouwelijker maakt.


Yoek_44_5

stoer in zwart

stoer in zwart


All Yoek items are shopped at 44&More in Holland: Aalsmeer, Sassenheim, Zoetermeer


jacket Yoek
tunic Yoek
trousers Yoek
boots Dolcis
hat Primark

Josine
welcome to theBiggerBlog; a plussize fashion blog with a love for beauty. A desire to travel (a lot) and recently added the diaries of a plussize mom

You May Also Like

Leave a Reply