Wie zegt dat een badpak tuttig is?

Laat de zomer maar komen! Dit kleurrijke badpak perfect voor een dagje bij het water. Dit exemplaar in zonnig geel met bloemenzee heeft zulke leuke franjes, zo vrouwelijk!


zonnig geel zonnig geel zonnig geelzonnig geel


Begin Mei was ik op het prachtige eiland Santorini, je hebt al meerdere posts gezien waarvan ik daar de foto’s heb geschoten. Ook dit was weer zo’n fijn hotel. Alle kamers hebben een prive zwembad(je) die aan een geschakelt zitten. Het zwembad was leuk, maar helaas nog koud vanwege het voorseizoen dus besloot ik in plaats van zwemmen maar lekker te gaan zonnen! Soms vind ik een badpak zo fijn, maar het moet wel aan een paar eisen voldoen. Het moet ondersteunen, flatteren en ik moet me er vooral fijn in voelen. Dit badpak doet dat allemaal! Een badpak verdoezeld net iets meer, al val ik zo best op in deze knalgele print! De franjes zitten precies op de goede plek, van boven accentueert het de boel, wat bij mij wel nodig is. Op de taille verdoezeld het mijn buik en deels mijn heupen, dat is mijn ‘mindere zekere deel’. De ketting vond ik zo leuk en verlengde ik met een eigen ketting.


zonnig geel zonnig geel


Wat zo fijn is aan dit badpak is dat je het dus met bandje kunt dragen, maar ook strapless. Ik wil altijd een halter of strapless, want ik wil geen witte strepen. Deze draag je dus makkelijk strapless want het topje zit erg goed aansluitend. Het split voor heeft een versteviging zodat het dus niet ‘inzakt’. Ik draag het badpak in maat 2X wat ongeveer past als een maat 48. Het is verkrijgbaar tot maat 3X, maar die was me echt te groot. Hieronder vind je alle informatie wat ik draag, zo ook de linkjes indien beschikbaar.

badpak Forever 21 Plus
sandalen Tommy Hilfiger (last year)
zonnebril H&M
ketting Zeeman

7 Responses

 1. Sharon

  Hoi josine,
  Wat een prachtig badpak!
  Helaas kan ik hem niet vinden op de site van forever21.
  Is hij nog wel in de winkel te verkrijgen?

  Reply
 2. Lesley

  Wat een mooi badpak, staat je super meid! Die achtergrond goed natuurlijk ook veel goeds, heerlijk zomers

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Dankjewel! Ja, ik ben ook wel toe aan een echte zomer hihi xx

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.