zomer zon

zomer zon

Ligt het aan mij, of voelt het alsof de zomer zon er gisteren nog was? Nog even nagenieten!

De tijd is echt voorbij gevlogen. Het voelt alsof het vorige week nog zomer was en nu de herfst alweer bijna voorbij is. De eerste sneeuw is in het land gevallen. Het is zondagavond en heel de dag was het druilerig en grauw buiten. Het doet me denken aan mijn laatste vakantie, naar het prachtige Mallorca.


zomer zonzomer zonzomer zon


Opeens bedacht ik me dat ik nog foto’s had om te delen met jullie! Tijd voor zomerse herinneringen. Ik schrijf er wel vaker over, ik hou doorgaans niet zo van prints. Soms kan ik een print zien en er meteen helemaal weg van zijn, dat had ik met deze jurk. Toen ik de jurk pakte uit het schap dacht ik meteen “oh nee, van die gaten op de mouwen”. Ik vond dat eerlijk gezegd altijd zo ordinair!

I’ve got sunshine on my mind

De print was te mooi om te laten schieten en de andere items in deze print vond ik niks. Ik trok de jurk aan en ik was er helemaal weg van. Zelfs de gaten in de schouders, oftewel cold shoulder vond ik prima. Ik heb deze jurk dan ook vaak gedragen deze zomer. Een fijn materiaal, goede lengte en getailleerd.


zomer zonzomer zonzomer zon


De pasvorm van het jurkje is ideaal, optisch lijkt het een recht jurkje maar het loopt iets wijder uit op de heupen. Ook zit er een elastieken bandje in de taille waardoor de jurk vorm krijgt. Jammergenoeg is het koordje aan de voorkant ‘nep’ oftewel, niet verstelbaar. Onder het jurkje draag ik een katoenen broekje met pijpjes, dat vind ik wel zo fijn met die hitte -no thigh gap here! De gele schoentjes heb je vaker gezien en zitten echt zo fijn! Die kocht ik eerder dit jaar in Frankrijk, op de markt. 

jurk MS Mode
choker dress to fash
horloge Action
schoenen markt in Frankrijk
locatie Cala Sant Vicenc in Mallorca

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

1 Comment

  • Hanneke 21 November 2016 13:42

    Wát n leuke outfit!.. a… heláás… herfst en winter op de stoep… weer tijd voor kaarsjes en kerstbomen , maar eerst sinterklaas met vooral véél zwarte pieten‼️

Leave a Reply