SEARCH

zomer marsala

zomer marsala

Een zwoele zomeravond in een marsala jurk op het Griekse eiland Santorini

Het is zo’n warme kleur, marsala. Na de donkere tonen van de winter is het tijd voor de warmere, lichtere tonen in de zomer. Ik vind dit een prachtige kleur en het is perfect voor deze zomer jurk. Dit droeg ik tijdens een zwoele zomeravond in Kamari.


marsala zomer marsala zomer marsala zomer


Deze jurk is echt size diversity want het is verkrijgbaar in maat 36 tot en met maat 58. Ik draag niet vaak een lange jurk dus dit was best een uitdaging voor me. Toen Bonprix me vroeg om iets leuks uit te zoeken om mee te nemen op vakantie viel mijn oog direct op deze jurk. Ik vind het bovenstuk zo leuk! De bandjes zijn trouwens verstelbaar, heel handig.

sea breeze & palm trees

Ik draag hierbij zwarte open schoentjes, die zitten heerlijk. De ketting is verstelbaar dus die past elke nek, heel handig. De tas is zo gaaf, vind je niet? Deze is van Bulu Brands en vind ik perfect voor de zomer, echt een festival tasje. Je kunt deze dragen als clutch of als schoudertasje, door de metalen ketting die er aan zit. Ideaal, ik heb deze veel gedragen tijdens mijn vakantie.


marsala zomer marsala zomer marsala zomer


Wanneer ik op vakantie ga neem ik graag items mee die op meerdere manieren te dragen zijn. Tenslotte kan ik niet mijn hele kledingkast meenemen. Deze jurk heb ik ook gedragen met sneakers en een spijkerjack, net weer wat meer casual. Wat vind jij van zo’n lange jurk? Ik moet er heel erg aan wennen!

jurk c/o Bonprix
armband DIDI
tas & ketting c/o Bulu Brands
sandalen Primark

Josine Wille
Hi, welcome on theBiggerBlog.com! Read all about my passion for fashion, love for beauty & make up and much more.. Let me know what you think, I love to receive your messages. With love, Josine

You May Also Like

4 Comments

 • Vanessa 29 May 2016 19:07

  Deze jurk staat je heel mooi! Ik volg je nog maar net, maar ik vind je blog nu al super. Zelf heb ik ook een maatje meer en ik merk dat ik mijn “vormen” verstop onder kleding, maar jij laat zien dat vrouwen met een maatje meer er ook prachtig kunnen uitzien. Vind ik top!

 • Mijntje 27 May 2016 16:12

  Wat een heerlijke vakantiejurk. ^^ De afwerking ziet er ook netjes uit..die plooien alles.. gaaf joh! Staat je leuk. Op de foto zie ik het niet terug, maarruh… schijnt ie door? Daar ben ik altijd bang voor met zomerse jurkjes.. ^~
  Thanx en genietze daar.. liefs, Mijntje.

 • Ilse van Kreanimo 26 May 2016 06:59

  Ik ben te klein voor van die lange jurken, dan lijk ik nog kleiner!
  Maar ik vind ze wel super mooi!
  En de kleur staat je ook prachtig!

Leave a Reply