retro look in ‘70s style [outfit]

Soms grap ik dat ik in het verkeerde jaar geboren ben. Ik ben dol op de ’70s style. Deze jurk past helemaal bij mij, de print, de kleuren en zeker ook de pasvorm. Deze jurk is voor mij gemaakt!

Inmiddels weet je wel dat ik dol ben op de jaren ’70s en deze mode. Al ben ik dan niet meteen een hippie of boho, maar ik hou wel van de kleuren en de prints. Met name de combinatie van bonte prints en stoffen, gecombineerd met een nettere style is wat ik heel tof vind. Toen ik dit jurkje zag in deze print was ik op slag verliefd en het paste ook nog eens. Shop your shape-gevalletje. Voor mij is er geen gulden middenweg met een print, I love it or I hate it.

that's so ‘70s thebiggerblog skater dress size 20 H&M plussize fashion blog 70’s style
that's so ‘70s thebiggerblog skater dress size 20 H&M plussize fashion blog 70’s style
that's so ‘70s thebiggerblog skater dress size 20 H&M plussize fashion blog 70’s style

Deze jurk kocht ik bij de reguliere collectie van H&M, waar ik regelmatig shop met mijn maatje 48-50. Dat maatje in de nek is maar een nummer. Ik kijk hoe het model valt in vergelijking met mijn figuur. De stof, heeft het stretch en valt het soepel. Allerlei punten waar ik op let en zo mezelf rustig in een maat XL van H&M prop. Nou ja niet prop, want dit zit gewoon goed. Het jurkje is wel wat kort, want het is van tricot en dat krimpt natuurlijk altijd wel een beetje. Maar de lengte kan perfect in combinatie met hoge laarzen.

Hier draag ik de jurk met blote benen want het was warm genoeg en ik heb helemaal niks met huidkleurige panty’s. In de winter draag ik dit met een donkerbruine panty, van 60 denier zodat het goed dekkend is. Nu met blote benen draag ik er een wielrenbroekje onder, in zwart katoen. Veilig bij bukken, maar zit ook gewoon lekker! De laarzen die erbij draag heb ik al zo ontzettend lang. Het zijn zogenaamde afzak-laarzen en die passen prima om mijn kuiten. Ook weer gevalletje shop the shape!

 jurk H&M
laarzen Tango
ketting H&M

2 Responses

  1. Debbie

    Het printje vind ik super en de jurk staat je heel leuk. Alleen jammer dat de jurk zo hoog gesloten is.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: