Waarom ik niet voor goud ga, maar wel voor zilver? Alles heeft een silver lining en dat is zoveel meer waard!

Wanneer je maar één doel voor ogen hebt, vergeet je te genieten van de andere dingen er om heen. Ken je de Engelse term silver lining? De letterlijke vertaling is ‘lichtpuntje’ en dat is iets wat er altijd is, zonder dat je het misschien realiseert. Je hebt het misschien niet altijd door, of je ziet het niet meteen, maar alles heeft een positieve kant. Als je die weet te vinden in wat je doet en voelt, dan heb je al snel een glimlach op je gezicht. Positief in het leven staan is soms hard werken, maar niet onmogelijk.


zilver zilver zilver


Positief blijven in een wereld vol nare gebeurtenissen is niet altijd makkelijk. Door stil te staan bij de leuke dingen in het leven zul je merken dat er elke dag wel iets is waar je blij van wordt. Het kunnen hele kleine dingen zijn, waardoor zilver opeens een stuk beter is dan het goud waar je continue op focust. Elke dag probeer ik na te gaan wat mijn zilver was die dag, wanneer het goud niet gelukt is. Dan realiseer ik me dat het allemaal niet zo erg is en dat er morgen weer een dag is.

“too many people miss the silver lining because they’re expecting gold”

Wat vind je van deze look? Voor iemand die niet meer dagelijks op kantoor zit, is dit best gekleed moet ik eerlijk bekennen. Toch hou ik van blazers en zeker wanneer het casual gecombineerd wordt. Deze geel met grijs gebloemde blazer vind ik zo leuk en zit ook erg lekker. Eronder draag ik een glanzende zilveren top, mouwloos en met een overslag. De lage decolleté is eigenlijk niks voor mij, ik hou helemaal niet van zoveel cleavage en dat terwijl veel vrouwen dat juist graag dragen. Toch heb ik het er (soms) wel voor over en verbreed ik mijn fashion horizon. Eindelijk een look die goed past bij mijn zilveren schoentjes!


zilver zilver


De blazer draag ik in maat 46 en valt goed, het is gemaakt van katoen met stretch en is gevoerd. De top vind ik zo fijn zitten omdat het een beetje een rib-achtige tricot is waardoor het minder tekent, hier draag ik maat 44/46. Ik koos voor zilver om de blazer wat stoerder te maken, anders wordt het allemaal zo liefelijk bij mij. Deze jeans heb je al eerder gezien en zit zo ontzettend lekker, echt zoals je van Levi’s verwacht. De grijzige kleur blauw paste perfect bij deze kleuren en de gaten in de broek maken het opeens nóg meer casual.

 

 

blazer & top c/o Bonprix
jeans c/o Levi’s via navabi
sandalen Primark
clutch kringloop
oorbellen H&M

14 Responses

 1. yvonne

  Ik hou van zilver. Draag eigenlijk nooit goud dus deze outfit vind ik helemaal leuk.

  Reply
   • yvonne

    Nou ik heb een beetje OCD op dat gebied… Als ik zilver draag dan moet alles zilver zijn. ( 4 oorbellen, neusbel, ketting armbanden ringen en enkelbandje.) En zelfs het sluitwerk van mijn tas. Vind het teveel gedoe om dat allemaal steeds te moeten wisselen. 😉

 2. Anne-Marie

  Wat een prachtige look weer, jou staat alles. Mooie gedachte om het zilver in iedere dag te vinden wanneer goud niet lukt.

  Reply
 3. Sammie

  Genieten van de kleine dingetjes, iedere dag, zo goed 🙂 makes the world a nicer place 🙂 Geweldige blazer! Hebbuh! 😉 ik draag nooit goud, ben echt een zilver mens 🙂 oh en de decolleté staat je prachtig!

  Reply
 4. Babs

  Nice! Het zilver komt bijna ook terug in je highlights van je haar!
  Mooie match bij elkaar!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.