Genietend van de ondergaande zon in zuid Frankrijk, maakte ik deze foto’s van mijn nieuwe zomer jurk. Een uitlopende witte jurk met kanten inzetten en van een prachtig satijn.

Vorige week ging we spontaan een lang weekend weg naar zuid Frankrijk. We hadden vakantie, maar konden niks vinden want alles was uitverkocht. Toen vonden we op het laatste moment tickets naar Bordeaux, waar mijn ouders een vakantie huisje hebben. Binnen een paar uur onze koffers gepakt, baby ingepakt en gaan! Het huis staat aan het meer en daardoor kunnen we de zonsondergang deels goed zien, al die kleuren, wauw! Het licht is zo mooi wanneer de zon onder gaat, ook wel the golden hour genoemd.

lees ook: dit moet in je koffer!

Reizen met handbagage is nu niet mijn sterkste punt, maar een paar dingen wilde ik perse meenemen. Zo ook deze prachtige jurk die ik van Yoek heb gekregen. Hieronder vertel ik -zoals altijd- meer over de jurk zelf.

wat draag ik?

De jurk is gemaakt van een soepele, zachte satijn waardoor het ontzettend mooi valt. Het is wat lastig te omschrijven, want het is een ‘volle’ stof, zo zou ik het kunnen uitleggen. De jurk is dubbellaags en schijnt niet door en tekent daardoor ook niet. De mouwen en achterpand hebben inzetstukken van kant (wat meer lijkt op crochet). De jurk omschrijf ik als wit, maar het is meer off white, een mooie kleur. Het fijne materiaal draagt dus niet warm (oftewel, zweet niet).

De jurk draag ik hier in maat M want het merk Yoek valt wat wijder en ik hou van wat meer aangesloten. Eronder draag ik sandalen die ik ooit kocht in Londen en die ik graag draag omdat ze zo licht van gewicht zijn en eigelijk overal bij passen. De hoed ligt standaard in het huis, heerlijk op zo’n warme dag en maakt een outfit net iets sportiever.

jurk c/o Yoek
sandalen boetiek Londen
hoed Primark
ceintuur Rebels
ketting Bali

volg je me al op instagram?

2 Responses

  1. Janzen

    wel een héle dure jurk hoor! Prachtig, net een prinses moet je je dan voelen.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.