winters wit

Ze zeggen dat er kou op komst is. Wie zegt dat je in de winter geen wit kunt dragen?

Tijdens mijn road trip afgelopen week ging ik van Luxemburg naar Antwerpen. Wat hou ik toch van deze stad! Ik had het beste van beide: even quality time met mijn wederhelft en ook nog eens super solden in België. Wat wil je nog meer?


winters wit

winters wit


Een tijd lang woonde we in Dordrecht en was Antwerpen net zo ver weg als Amsterdam, we gingen er dus regelmatig heen! Inmiddels weet ik de weg wel te vinden. Mijn eerste stop? New Look in Wijnechem, daar verkopen ze Inspire, de plus size collectie. Het is zo jammer dat alle New Look winkels weg zijn uit Nederland. Ze verkopen bij New Look een plus size collectie genaamd Inspire. Oh wat was ik teleurgesteld toen ik daar aan kwam, maar liefst 1 rekje met deze plus size collectie in de hele (grote) winkel!

don’t ever tell me to stop shopping

Toen ik er naar vroeg vertelde de dame “dat ze teveel binnen hadden gekregen en alles van Inspire in het magazijn stond wegens ruimtegebrek”. Serieus? Dan verdeel je dat toch over de afdelingen? Ze was het er mee eens maar kon er niks aan doen (en ik durfde niet vragen of ik dan het magazijn in mocht). Wel wees ze me op de gigantische sale rekken, wel drie. Drie! De reguliere items hebben wel 20 rekken. Ik was er niet voor niets heen gereden, ik zou slagen. Vol goede moed ging ik er heen. Kwaliteit boven kwantiteit. Het klopte! Ik vond erg leuke items in de sale. Op weg naar de fitting room kwam ik nog langs een giga deel met schoenen en accessoires, ook sale. Uiteindelijk ging ik met drie tassen vol naar huis!


winters wit

winters wit

winters wit

winters wit


Winters wit kan zo ontzettend mooi zijn, al trek ik het niet zo snel aan. Deze trui zit heerlijk en draag ik heel vaak, ik kocht deze expres een beetje ruim, dit is een maat 24. Niet alle maten waren er maar ik vond deze zo leuk dat ik het gewoon even paste, et voila. De faux fur gilet vond ik ook in de sale en draag ik hier in een maat 18, want ik wil niet dat dit te wijd valt. Deze zwarte jeans zijn van vorig jaar MS mode en is een mooi contrast met het creme. Dit staat overigens ook mooi met een blauwe jeans, maar die zat niet in mijn bagage. De enkellaarsjes shopte ik ook bij New Look trouwens.

gilet & trui New Look Inspire
jeans MS mode
laarsjes New Look
oorbellen C&A

5 Responses

 1. Hanneke

  Het is idd opbeurend dat kleurtje crème… vooral nu .. de donkere dagen voor kerst!.. Het staat je hartstikke leuk Josine!… X 🙂

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Dankjewel! Ja stom he, dat magazijn. Ach wel goed voor mijn portemonnee 🙂

   Reply
 2. Debbie

  Heel erg leuk, jou staat ook alles! Ik vind zo’n lichte kleur niet zo mooi bij mij.
  Ben nog nooit geweest in Wijnegem, maar daar wil ik wel eens naartoe!

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Haha nee hoor, mij staat lang niet alles! Je moest eens weten.. Een lichte kleur snap ik wel, maar dat is omdat ik donker haar heb, dan zijn de meeste kleuren makkelijker. Ja super leuk daar, roadtrip 😀

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.