Zelden draag ik een winterjas, komt daar verandering in?

Ik ben geen type dat ieder jaar vol goede moed een nieuwe winterjas koopt. Waarom niet? Omdat ze zelden goed zitten! Wanneer ik een gave jas tegenkom per ongeluk, dan ben ik er blij mee maar ik ga niet meer ‘op zoek’. De echte reden zit ‘m niet in de pasvorm, al is het misschien wel zo ontstaan. Ik draag gewoon zelden een jas. Tenzij het heel koud is, ik ga skiën of niet met de auto op pad ga, dan draag ik een dikke jas.


winterjas

grote maten

winterjas


Deze mooie jas stuurde BonPrix naar me op. Ik twijfelde even, want ik heb altijd problemen met jassen. Van boven verzuip ik er in en op de heupen gaan ze niet dicht.  De jas is maat 48 en loopt ietsje uit, waardoor deze dus gewoon dichtgaat zonder heel wijd te zitten van boven. Wat fijn! Ik vind het een mooie jas. Ik draag ‘m hier expres op een jurkje met stoere boots, anders wordt het snel zo netjes bij mij. Je kent me, ik hou van casual. Natuurlijk draag ik deze overal bij, op een skinny jeans en chelsea boots, of juist heel netjes met een zwart jurkje en hoge hakken en knalrode lipstick.


winterjas bloggerwinterjas


Dit jurkje draag ik zo graag, ik heb deze al een hele poos. Het is het perfecte model, aangesloten van boven en loopt wijd uit. Het is gemaakt van een crepe stof, wat mooi valt. Ik vind dit heerlijk zitten, dit is zo’n jurkje wat ik wel in drie kleuren in mijn kast zou willen hebben hangen. De boots kocht ik tijdens mijn zomervakantie op Mallorca in een boetiekje, ik vond ze zo leuk dat ik bijna wilde dat het zou gaan regenen. Nu het zover is hoeft het niet meer zo, haha!


winterjas winterjas


Je ziet het nu overal, pied de poule. Klopt, want het is ook een van de fashion trends dit najaar. Vooral in jassen en shawls. Pied de poule is vertaald ‘hanenpoot’ en herken je aan het onderbroken ruit patroon. Deze zie je meestal in zwart-wit en in verschillende grootte. Heb je al je pied-de-poeltje?

jas c/o Bonprix shop hier
jurk Primark (vorig jaar)
panty c/o Zizzi
kisten winkeltje in Palma
pet C&A (heel oud, herencollectie)

4 Responses

  1. Jeanet

    ‘Van de jas ben ik niet helemaal overtuigd, ruitjes zijn niet mijn ding! Jou staat het goed. Een gave jurk mooi kleur ook. Ik draag sinds jou zwartje jurkjes blog weer veel jurken.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.