SEARCH

trompet mouwen & bloemen

trompet mouwen & bloemen

Trompet mouwen, bloemen print & recycled denim. Tuttige bloemetjes met stoer denim, een outfit die ik graag draag

Soms kun je met één nieuw item je kledingkast updaten. Zo shopte ik onlangs dit schattige topje met trompet mouwen en bloemen print, al twijfelde ik wel even. Eerder vertelde ik je al dat ik kledingstukken aan het recyclen ben. De laatste tijd geeft shoppen me niet meer de voldoening die het eerst gaf, dus dat is een goede reden om te waarderen wat ik wel heb. Het is niet zo dat de huidige mode me niks doet, in tegendeel ik hou van dit seizoen en de trends! Wanneer ik iets echt heel , heel leuk vind, dan koop ik het pas.


trompet & bloemen trompet & bloemen trompet & bloemen


Ik viel voor de print en de mouwen, maar twijfelde of deze top niet te tuttig zou staan. Ik hou van casual, en veel staat al snel tuttig bij mij dus daarom combineer ik vaak met jeans. De top valt erg wijd dus ik draag er een denim gilet bij, dan tailleert het een beetje. Dat vind ik nu eenmaal mooier staan bij mezelf. Eronder draag ik een nude hemdje. Je zou bepaalde kleuren wel naar voren kunnen laten komen door er een gekleurd hemdje onder te dragen, maar ik ging voor kleur saai.


trompet & bloemen trompet & bloemen trompet & bloemen


Het jeans jasje heb ik al jaren en pak ik er elk voorjaar weer bij. Echt zo’n item die je outfit helemaal af kan maken, maar ook meer casual en daar hou ik van. Deze jeans heb je ook al eerder gezien, met destroy waar ik zou van hou. De schoentjes shopte ik vorig jaar op de markt in Frankrijk en draag ik zo graag, ze zitten ook heerlijk. De tas kreeg ik ook al een hele tijd geleden, nog steeds ontzettend mooi. De top wil ik ook dragen op een denim rok, of in de zomer op shorts.


trompet & bloemen

top & gilet Primark
jeans River Island Plus shop hier
sandalen markt
bril c/o Polette
tas c/o topvintage
oorbellen H&M

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply

12 − three =