SEARCH

sunshine

sunshine

Het is lente! Sunshine ready in het perfecte zomerjurkje met bladeren print

De zomer komt er aan, ik heb er zin in. De dagen worden langer, de zon gaat schijnen en daar hoort een zomerse garderobe bij. Ik vond dit jurkje en was op slag verliefd. Bij deze bladere print kreeg ik ontzettende 1970’s vibes, dus combineer ik het met plateau sandalen en een witte zonnebril, little miss sunshine.


sunshine sunshine


De nieuwe collecties hangen in de winkels, overal online lezen we over de nieuwste zomer trends en dus kreeg ik zin om te shoppen. Ik lees vaak dat curvy girls alleen naar specifieke winkels gaan maar dat is echt niet altijd nodig hoor! Ik ga eigenlijk naar elke winkel die tot (minimaal) maat 46 verkoopt. Afhankelijk van de pasvorm, het model en de stof pas je veel meer dan je denkt! Net zoals deze jurk van de reguliere collectie van H&M.

shop your shape, not your size

Uiteraard heb ik wel weer een moment van frustratie gehad. Zoals ik al eens eerder schreef over mijn ontzettende frustraties met de H&M Plus collectie, had ik nu weer iets. Dit schattige jurkje gaat in de winkel maar tot maat L. Zat goed, maar ietsje te krap. Dus ik kijk online, daar is de jurk er wel tot maat XL. Snap je dat nou? Ik heb netjes de jurk online besteld -geduld is niet altijd mijn sterkste punt- maar ik maakte het goed met de kortingscode die ik online vond voor gratis bezorgen. De jurkjes kwamen in meerdere prints en ook uni zwart, het is echt een aanrader.


sunshine sunshine


De jurk is net lang genoeg voor mij om dit met blote benen te dragen. Uiteraard droeg ik hieronder de bandelettes waar ik eerder over schreef. En ja, ze blijven echt zitten. En nee, ze rollen niet om! De schoenen en de zonnebril zijn van Primark.

 

 

jurk H&M
sandalen Primark
zonnebril H&M

Josine Wille
Hi, welcome on theBiggerBlog.com! Read all about my passion for fashion, love for beauty & make up and much more.. Let me know what you think, I love to receive your messages. With love, Josine

You May Also Like

Leave a Reply