stoer met glitters

Een feestelijke outfit kan ook prima stoer met glitters, als je niet van de jurkjes en rokjes houd. Kijk maar!

Glitter is hot dus die vind je in allerlei variaties. Je draagt deze niet alleen met de feestdagen, maar eigenlijk de hele winter door. Kijk, je mag natuurlijk altijd alles dragen waar je zin in hebt, maar ik vertel je alleen eventjes dat je dan fashionably verantwoord bent! Dus het komt er op neer dat 2016 een groot feest wordt, vol met glitters. Ik heb er nu al zin in.

stoer met glittersstoer met glittersstoer met glitters

Deze zwarte oversized top is kort van voor en lang van achter en zit vol met kleine zilveren geprinte glitters. Het draagt dus heerlijk, want het zit als een wijd t-shirt. Ik draag hier een maat 18, maat EU 46. Met zo’n wijde top verhul je eigenlijk alles dus je moet nog wel even iets laten zien, daarom combineer ik deze top met een nep leren short en panty, klaar voor het feestje. Natuurlijk kan deze top ook prima op een skinny jeans of op een zwarte broek. Ik hou het graag casual, dus stoere biker boots erbij en klaar!

stoer met glittersstoer met glittersstoer met glittersstoer met glitters


Als je wilt weten wat ik precies draag, zie hieronder inclusief de linkjes. Sommige nieuw, sommige oud. Ik ben benieuwd wat je van deze outfit vind, laat gerust een berichtje achter!

top c/o Yours Clothing | nep leren shorts (MS mode, oud) | panty Ulla Popken | laarsjes Dolcis (oud)

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.