De feestdagen in stoer met glitter & zwart

Heb jij je party outfit al klaar; stoer met glitter deze Kerst? Jeans en glitter zijn een perfecte combinatie met deze prachtige outfit van Yoek. Waarom zou je in een jurk of een rok gaan, als jouw outfit niet compleet voelt zonder een goede jeans. theBiggerBlog laat je zien dat je ook kunt stralen op een stoere manier. Bekijk hier de opties voor een gave Kerst outfit, comfortabel en op jouw manier.


Stoer met glitter Stoer met glitter


Deze set van een top en vest in lichtgebreide lurexgaren is ideaal om er feestelijk uit te zien. De glitters maken je outfit helemaal party proof. Hier heb ik deze set gecombineerd op een stoere, afgewassen zwarte jeans om er toch casual uit te zien met een feestelijk tintje. Draag bij deze outfit een paar mooie laarzen of hoge pumps om het vrouwelijk te houden. Draag mooie make up en maak het af met knalrode lippen. Zilveren sierraden is wat het helemaal afmaakt.


Stoer met glitter Stoer met glitter

Deze prachtige set is van het Hollandse merk Yoek en shop je in jouw maat, tot 60. Bestel het snel online zodat je het nog op tijd binnen hebt of shop in een van de vele winkels waar je dit kunt kopen. Draag het samen, of apart. Deze set draag je nu met Kerst, maar kan ook prima de rest van het jaar. Draag het vest met een mooie jurk, of bij een witte blouse. De top combineer je weer met andere jasjes. Een glitter is altijd leuk!

Fijne feestdagen gewenst! 

 

top & vest Yoek
jeans MS Mode
laarzen Van der Assem
diadeem H&M

2 Responses

 1. Wendy

  Supermooie look. Staat je beeldig! Is ook helemaal mijn smaak, ik zou het zo direct uit de rekken genomen hebben!

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Dank je Wendy! Had jij een casual Christmas dit jaar? Dit blog is van twee jaar geleden, maar vond het nog steeds een leuke set. Liefs Josine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: