stoer in zwart

stoer in zwart

Vandaag ben ik ben stoer in zwart

Vandaag laat ik je vast één van de outfits zien die ik morgen draag tijdens de modeshow bij 44&More in Aalsmeer. De winkel 44&More geeft modeshows om de nieuwe collectie aan de klanten te laten zien. Ik was er vorige week om de outfits door te passen en te bekijken wat er bij mij past. Natuurlijk hangt de hele winkel vol, dus uitzoeken is dan best lastig. Vandaag laat ik je een van de outfits zien die ik ook zal dragen tijdens de show.


stoer in zwart

Yoek_44_2

stoer in zwart


Deze zwarte stretch broek zit heerlijk! Het is gemaakt van een stevige stof, maar draagt als een legging. Je kunt er ook prima iets korts op dragen. Het jasje is van dezelfde stof, ongevoerd en getailleerd wat je figuur positief accentueert. De wijd uitlopende top in A-lijn creëert ook taille en is te dragen als tuniek -zoals hierboven- of als jurkje (mits je niet langer bent dan ik, 1.70 m). Ik heb de outfit gecombineerd met een stoere zwarte hoed, ideaal voor regenachtig weer. Een paar stoere biker laarzen eronder met een hakje, wat de outfit weer vrouwelijker maakt.


Yoek_44_5

stoer in zwart

stoer in zwart


Alle items van Yoek zijn gehopt bij 44&More Aalsmeer, Sassenheim, Zoetermeer

jasje Yoek
tuniek Yoek
broek Yoek
laarzen Dolcis
hoed Primark

 

 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

2 Comments

Leave a Reply