Wat is jouw favoriete style? Deze shorts sportief, met sneakers & sports shirt

Dit is de tweede outfit van de serie in nepleren shorts. Ik ben heel slecht in steeds hetzelfde dragen, of op dezelfde manier. De vorige look was iets gekleder en deze look is sportief, met een trui en sneakers maar dezelfde leren shorts.


sportief in shorts sportief in shorts


Leuke truien die heerlijk zitten en er dan ook nog een fashionable uitzien, geweldig! Deze trui is zacht en zit lekker, ook niet te warm. De kleine gaatjes in de trui zorgen ervoor dat het echt lijkt op een sport shirt, zoiets als een basketbal shirt. Ik draag eronder een basic koraalroze top, want deze schijnt minder door dan een zwart of witte top. Daarnaast geeft het ook een beetje kleur aan de outfit. De short zit netjes, niet te strak dus ik draag de trui aan de voorkant in mijn broek zodat je die leuke ritsjes kunt zien.


sportief in shorts sportief in shortssportief in shorts


Basketbal shirts, sneakers en wijde pasvormen zijn erg in fashion op dit moment. Een goed excuus dus om sneakers bij je outfit te dragen! Hier draag ik wedges van Vans, een combinatie van stoere gympen met een girly hoog hakje erin. Eens wat anders dan de standaard sneaker! Trendy en comfortabel, een wonder. De panty met dessin zorgt ervoor dat de outfit niet saai wordt, of te zwart-wit.

trui, shorts & panty c/o MS Mode
sneakers Vans

 

 

wat vind je van deze combinatie ?

shorts & vest

faux leren shorts

shorts & plissé

shorts & plissé

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: