shop mijn outfit

Afgelopen week beloofde ik je de foto’s te laten zien van de fotoshoot, nou hier zijn ze! En nog beter, shop mijn outfit!

Heb je mijn blog over de geweldige ervaringen van de fotoshoot bij MS Mode al gelezen? Dan weet je dat ik je heb beloofd om zo snel mogelijk de foto’s met je te delen. Hieronder zie je de foto’s, maar ook de items die ik draag. Jij kunt ze ook shoppen, ze zijn verkrijgbaar in de maten 40 tot en met 52. Je kunt MS Mode shoppen in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Spanje.


shop mijn outfit

shop mijn outfit


Wat draag ik allemaal? Een glitter top, aan de voorkant pailletten en de achterkant is tricot. Een kort mouwtje wat lang genoeg is om alles te bedekken. Je kunt hier prima een kort jasje of vestje op dragen als je liever je armen bedekt. De top is lang genoeg om te dragen op een broek of over de rok, maar ik vond het mooier staan om deze in de rok te dragen. Dat accentueert meer mijn taille en laat mijn mooiste vormen zien. De panty is deze keer van MS Mode, vorig jaar vertelde ik je nog dat ik er niet heel tevreden over was omdat ze zo klein vielen. Ze hebben de maten aangepast en ze passen nu prima! Uiteraard gaan alle credits voor haar, make up, fotografie en de prachtige outfit naar MS Mode. Nogmaals bedankt!

top c/o MS Mode
rok c\o MS Mode
panty c/o MS Mode
hakken van Kathelijne

 

13 Responses

  1. Ellen

    De rok is waanzinnig! Alleen de link ervan doet het niet, en ik kan ‘m ook niet op de webshop vinden. Heb je enig idee of deze nog komt? Of is ‘ie al uitverkocht?

    Reply
  2. Ilona

    Je ziet er zo mooi uit! De top had ik zeker weten gekocht voor de feestdagen als ik nu niet zwanger zou zijn geweest. Je hebt een figuur om trots op te zijn!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.