shop jouw shape

shop jouw shape

Een fashion tip, tijdens het winkelen shop jouw shape, niet jouw maat. Anders had ik nooit dit leuke jurkje gepast. Weg met die standaard shop routines.

Oh, ik kan het me helemaal voorstellen dat je eigenlijk altijd naar dezelfde winkels gaat. Het is makkelijk, je weet wat je kunt verwachten en vaak een heleboel frustraties voorkomen. Wanneer je gaat shoppen loop je ook langs de reguliere winkels, de folders en de reclames zijn ook meer aanwezig van de reguliere maten dus wat doe je nou als je helemaal verliefd wordt op iets? Dat had ik dus met deze jurk. Je kon het al een tijdje geleden zijn op mijn instagram, liefde op het eerste gezicht met een jurk. Dus wat deed ik? Ik ging gewoon naar binnen en paste het aan. Tot een kledingmaat 50 kun je prima in reguliere shops rondneuzen.

shop your shape

shop your shape

shop your shape
DIDI – pretty different

Sinds enkele maanden werk ik bij DIDI op het hoofdkantoor en telkens zie ik zulke leuke items voorbij komen. Kijk, ik heb dezelfde onzekerheden als alle andere curvy girls hoor. Ook ik heb niet altijd zin in de frustratie van de grootste maat te passen en er achter komen dat het niet zit of past. Maar soms, op mijn girl power dagen -lol- dan probeer ik het gewoon. Als je je eigen lichaam kent en je weet waar het vaak op struikelt bij reguliere merken dan weet je ook hoe je moet shoppen. Zo pas ik vaak de mouwen niet en ook op mijn heupen zit het snel te strak. Dus een ruim vallend jurkje als dit, wat uitloopt aan de onderkant kan ik best proberen. Dat deed ik, helemaal gelukkig werd ik ervan. Dus curvy girls, shop jouw shape en niet jouw maat.

shop your shape

shop your shape

shop your shape
psssstttt.. de jurk is in de uitverkoop in de winkels!

shop your shape

jurk DIDI | panty Ulla Popken | laarsjes Dolcis | diadeem H&M
de jurk is online niet meer verkrijgbaar, maar wel in de winkels! Shopze

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply