sale shoppen bij rebels [vlog]

sale shoppen bij rebels [vlog]

Eindelijk is het me gelukt om langs te gaan bij de nieuwe winkel Rebels, van Els Sprenkeling. Een gave winkel in Oisterwijk met fashion in maten 42 tot en met 56. Ik maakte een vlog en paste een aantal items, kijk je mee?

Zo ontzettend gaaf, dat Els een eigen winkel heeft geopend. Een beetje jammer dat het helemaal in Brabant zit, maar we moeten er wat over hebben nietwaar? Afgelopen zondag ging ik samen met Jacky op pad naar een sample sale in Breda en besloten we door te rijden naar Oisterwijk, waar Rebels gevestigd is. Een leuk dorpje zo op het eerste gezicht, maar van shoppen is het niet gekomen want we hadden alleen oog voor Rebels!

bekijk hier mijn vlog over de winkel en bekijk mijn passessie!

Wanneer je aan komt lopen, valt het niet direct op dat het gaat om een plussize winkel. Op het raam staat voluit de naam en op het andere raam een geweldige quote:

“style has nothing to do with size”

Els ken je vast al van haar blog en social media. Ik noem haar altijd Miss Print want ze draagt altijd mooie, vrolijke prints en veelal jurken. Dit vind je dan ook terug bij Rebels. Naast jurken verkoopt ze ook fijne broeken, ik heb er een paar gepast maar besloot toch voor jurkjes te kiezen gezien het seizoen. Ook heeft ze blazers, jasjes, mooie blouses, stoere shirts, tunieken en jeans. Om je outfit af te stylen verkoopt ze ook riemen, en ja, ook in grote maten. Yes! Daarnaast ook leuke items als tasjes, sierraadjes en dat soort spulletjes.

Hoogstraat 8 – 5061 EV Oisterwijk

online shoppen kan ook! www.rebelscurvyfashion.nl

Wat heb ik uiteindelijk gekocht? Het roze jurkje! Ik vond het zo fijn zitten, een leuke kleur en kan zowel met laarzen als met sandaaltjes gedragen worden. Ik heb een lange tijd moeite met shoppen, dingen vinden die ik echt leuk vind. Met dit jurkje dacht ik meteen “oh dan kan ik die maandag aan”. Dat is tegenwoordig een graadmeter, mijn enthousiasme. En ja hoor, maandag had ik het jurkje meteen aan naar mijn werk. Deze jurk shop je nu met 50% korting!

De lange jurk heb ik ook genomen, ondanks dat het niet iets voor ‘elke dag’ is. Ik vond de kleuren zo mooi, ik voelde me er goed in en de maat was goed. Nu nog een gelegenheid vinden voor deze jurk! Ook kocht ik het rode klaprozen jurkje, want ook die is ideaal voor die warme zomerse dagen. Volg me op instagram en zie wanneer ik ze draag. Ik zie je online!

REBELS CURVY FASHION
Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply