Oh nee, regent het? Soms kunnen de weersveranderingen nog best leuk zijn, kijk maar

Met elk seizoen komt ook weer ander weer, zeker in Nederland waar het vaak regent. Bekijk het van de positieve kant, bij zo’n verandering van seizoen hoort ook een nieuwe garderobe. Wissel je zomerspul in voor de winterse looks en je hebt zo weer een nieuwe klerenkast om uit te kiezen. Natuurlijk horen daar ook nieuwe items bij. Ik geef het dan ook meteen toe, ik ben een shopaholic! Ik zeg dan altijd maar zo “je moet de economie stimuleren”. Wat overigens niet betekend dat je een oneindige portemonnee nodig hebt. Hou je ogen open en shop je maat, dat hoeft niet altijd duur te zijn.


regent het?

regent het?


Hoe hou je je ogen open? Nou dit is het goede voorbeeld. Deze jurk is van de reguliere collectie van H&M. Uiteraard pas ik dit meestal niet, maar als je rekening houd met je figuur kom je een heel eind. Zoals met deze jurk die wijd uitloop aan de onderkant. De kolkraag is helemaal hot dit najaar. Deze jurk heeft een rits achter dus wanneer de jurk iets te krap zit, dan hou je het ritsje een klein stukje open. Dit was bij mij niet eens nodig! De jurk is van een zachte jacquard tricot, ik draag een maat XL. Ik draag het op een zwarte legging, die ik hoog draag -dat trekt alles zo lekker glad. Naar mijn mening is de jurk te kort voor op een panty.


regent het?

regent het?

regent het?


Deze jurk draag ik maat XL. Het is wel een beetje kort dus ik draag een dikke panty legging eronder. Dit jurkje is heel gaaf met laarzen maar ik draag het net iets stoerder met deze Chelsea boots. Zwart-wit is altijd een goed idee en kan ook altijd.

jurk H&M
legging Ulla Popken
laarzen Dolcis
ketting kringloop
paraplu Primark

Leave a Reply

Your email address will not be published.