Een nieuw lijf, een nieuw leven, er is zoveel veranderd. Het werd tijd voor iets anders!

Zo rebels is dit nu ook weer niet, dat weet ik wel. Maar aangezien ik de hele tijd het gevoel heb dat ik mijn fashion hart een beetje verloren ben, is het soms goed om stil te staan bij dat wat ik wél heb. En dat is natuurlijk een prachtig kindje. Dit heeft een paar gevolgen, namelijk dat mijn kleding nóg comfortabeler moet zijn dan het al was. Dat ik geen jeans meer aan kan voorlopig, gezien mijn litteken. En dat het ook allemaal wel praktisch moet zijn en dat rijmt niet altijd met mode, maar we nemen geen ‘nee’ als antwoord toch?

Zo draag ik dus eigenlijk nooit een t-shirt, althans, zelden. Ik vind het me vaak niet zo leuk staan, van boven is het altijd te wijd en op mijn heupen te strak. Maar zo tucked in mijn rok, kan dat natuurlijk prima. Het shirt bestelde ik dus en besloot ik vol goede voornemens te gaan dragen. Na een maand rondgezwerfd te hebben in mijn kamer kwam ik erachter dat ik deze wél had gehouden, oeps. Dit zegt meer over mijn huidige geheugen, weinig mode passie en wat voor teringzooi het boven was!

bekijk hier alle outfits van 2019

Een nieuwe bril stond ook al een hele tijd op mijn lijstje, maar kwam er steeds maar niet van. Toen ik een berichtje kreeg of ik een zonnebril wilde uitzoeken bij Hans Anders -uiteraard in ruil voor publiciteit- vroeg ik naar een gewone bril op sterkte. Online uitzoeken vond ik niks dus ik besloot naar de winkel te gaan. Na een heleboel ge-eikte modellen te hebben gepast kwam mijn broer aanzetten met deze. Doe eens wild zei hij nog. En waarrempel, ik vond ‘m zo leuk! Dus, weer wat anders.

En dan die kuitlengte, ik ben er enorm fan van, na jaren het zo suf te vinden. Althans, bij mezelf, ik vond het zo moeke-achtig. En nu ben ik dat ook dus dan mag het. Haha, grapje, zo bedoel ik dat niet. Het zit heerlijk, ik vind het leuk staan met bepaalde modellen zoals een plissé rok én het is heel praktisch wanneer ik een baby op moet tillen of uit een auto moet sjouwen. Zo zie je maar, comfortabel en praktisch gaan prima samen met fashion maar je moet er wel wat voor doen!

body positivity
detail foto
plus size blogger
rebel t-shirt

wat draag ik?

Het t-shirt kocht ik bij de plus collectie van Boohoo. Mocht je hier willen shoppen -het is erg verleidelijk want de prijzen zijn laag- check dan wel de voorwaarden. Het retourneren is voor eigen kosten maar ook naar Engeland. Dus je kunt voor flinke kosten komen te staan. Een alternatief is asos, die dit merk ook verkoopt. Enfin, het shirt is maat 48 en zit dus prima, alleen wat krap op de heupen. Het ceintuurtje kocht in een opwelling tijdens een trip naar Mallorca, bij Primark nog wel! En zo blij mee, ook weer iets wat praktisch is. De rok is ook van primark en valt ruim. De laarzen kocht ik in een boetiekje in Hoofddorp. De bril, die is van Diesel en kreeg ik dus van Hans Anders.

t-shirt Boohoo Plus
rok & ceintuur primark
laarzen boetiekje
bril Diesel c/o Hans Anders

Leave a Reply

Your email address will not be published.