print mix & pop of color

print mix & pop of color

De herfst is mijn favoriete fashion seizoen. De kleuren, de style, de combinaties, ik vind het elk jaar weer een feestje. Op de regen na dan, die past niet helemaal in het plaatje. Dit is mijn outfit in dit transitie seizoen, een print mix en een felle kleur.

De herfst is zo’n fijn seizoen maar die regen, die hoeft van mij niet zo. Want wat trek je aan met zulk weer? Ik heb veel jassen waarvan twee super leuke nieuwe, dus dan maar geen regenjas. Dus mijn oplossing: zo weinig mogelijk buiten blijven en een pet op voor mijn haar.

Er zijn al enige tijd geen fashion posts online verschenen. Ik ben zo ontzettend druk met werk dat ik graag wat tijd over hou voor mijn gezin; quality time met Charlotte of gewoon neerplof op de bank. Daarnaast ben ik thuis ook aan het klussen in het huis, waardoor ik merk dat ik geen tijd heb -of puf- om foto’s te maken van mijn looks. Want mode, daar hou ik van en aankleden doe ik me elke dag, met veel plezier. Alleen die kiekjes, maar ik zal er meer mijn best voor gaan doen.

wat draag ik?

Het fijne van de herfst is dat het nog niet zo ontzettend koud is. Hierdoor kan ik prima wat zomerse styles door dragen ondanks het gure weer. Deze rok kocht van afgelopen zomer en is gemaakt van een lichte viscose. De rok draagt heel fijn en valt lang (oh en is nu in de sale trouwens). Eronder draag ik een dikke panty in donkerbruin.

Knaloranje is niet echt mijn kleur maar deze trui draag ik toch heel graag. Kocht ik jaren terug bij H&M en past bij veel prints, zo ook bij deze, ondanks er geen echt oranje in zit. De jas heb ik wel onlangs gekregen en zit zo fijn en heel makkelijk te stylen. Met de kleuren van de ruit kan ik goed combineren met mijn garderobe en daardoor kan deze print clash prima. De pet is ook een oudje, maar goede en ideaal tegen de regen (tijdelijk).

jas c/o Paprika
trui H&M
rok Next
panty snagtights
laarzen H&M
pet river island

fijne plussize panty’s:

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply