mijn style; preppy chic style

mijn style; preppy chic style

Als ik écht maar één style mocht kiezen voor mezelf, dan zou dat zeker deze preppy chic style zijn

Het liefste draag ik elke dag een andere style! Ik hou van variëren, elke dag hetzelfde is saai, toch? Laatst vroeg iemand wat is nou jouw style? Stomverbaasd kon ik geen antwoord geven, behalve dan dat dat wat in me opkomst ’s morgens wanneer ik me aankleed. Ik ging er over nadenken en kwam tot de conclusie dat ik absoluut wel een favoriet heb! Dat is namelijk een skater jurkje of rokje; een wijduitlopend model met een aangesloten bovenstuk erop. Hierin voel ik me echt mezelf!


preppy chic style


Dit jurkje heb ik al een tijdje en kreeg ik destijds van Bonprix. Het jurkje was me iets te wijd geworden en de afgelopen maanden was het veel te lekker weer om dit te dragen. Nu ik in verwachting ben, heb ik rigoureus mijn kledingkast doorgespit. Wat kan ik aan, wat is baby bump proof en wat zal ik moeten shoppen op de zwangerschapsafdeling. Dit jurkje kwam ik tegen en bleek perfect, want precies waar het iets te wijd zat, op de buik en taille, paste het nu perfect. Ik draag er een ceintuur op zodat het net iets meer aangesloten zit in de taille.

Het draagt erg comfortabel, want het is gemaakt van een zware tricot. Dit tekent niet en zit heel erg lekker, omdat het ook stretcht. Het heeft een naad op de taille, die nu bij mij een beetje op een gekke plek zit, maar ik vond het alsnog goed kunnen. De maat van het jurkje is 48/50 wat dus voor mij aan de ruime kant is, neem dus gerust een maatje kleiner. De witte kraag en manchetten aan de mouwen zijn van geweven ‘blouse’ materiaal en blijven dus erg mooi staan. Ik heb de jurk al een aantal keren gewassen en het zwart geeft niet af op het wit.

Deze panty met patroon draag ik eigenlijk met alles, ook met items met prints. Het draagt heerlijk, het is van een katoen-achtig materiaal en heeft veel stretch en ik draag maat M. Het is een dikke panty maar wel mat, ik heb deze nu al zo’n vier keer gekocht vorig jaar en draag ze nu ook weer. Ik draag overigens mijn panty’s altijd achterstevoren, want ik hou niet van de dubbele naad achter. Zeker nu met de baby bump is dit ideaal, want het past prima over de buik heen. De baret kocht ik bij C&A en vind ik zo’n leuk! De lichtroze kleur maakt me wellicht iets bleker, maar dat neem ik voor lief. Overigens breekt het zwarte biesje dat ook weer een beetje.

jurk c/o Bonprix [shop hier]
panty zizzi [shop hier]
baret C&A
laarsjes & ceintuur Primark

 

dit is zo’n zelfde style look & ook helemaal Josine:

how I got my groove back

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

1 Comment

  • sammie 17 October 2018 19:28

    Super leuke outfit en deze stijl vind ik zo leuk bij je staan!

Leave a Reply