oude liefde roest niet

oude liefde roest niet

Pas toen ik deze jeans aantrok besefte ik het, oude liefde roest niet

Het klinkt misschien heel cliche, maar het is echt zo. In de jaren ’90 wilde ik -naar mijn idee- voor het eerst iets van een merk hebben, echt hebben. Dat was een Levi’s 501, die moest je hebben destijds en wat was ik gelukkig met die broek. Ik kan het me nog zo goed herinneren, met zwarte motorlaarzen die er precies onder paste, een keer het broekspijpje omgeslagen en ik was dolgelukkig.


oude liefde roest nietoude liefde roest niet


Gek he, hoe mode je blij kan maken? Dit is namelijk ruim 20 jaar geleden en nog weet ik het zo goed. Het is een gekke gedachte dat ik zo graag die broek wilde, want als iemand niet om merken geeft ben ik het. Maar Levi’s is toch echt een jeugdsentiment voor mij. Kun je nagaan hoe blij ik was toen ik er achter kwam dat Levi’s ook verkrijgbaar is in grote(re) maten. Het oude geluksmomentje kwam weer eventjes naar boven. Toen ik het pakketje met de broek erin ontving was mijn geluk compleet: het zat, net als toen, gegoten.


oude liefde roest nietoude liefde roest nietoude liefde roest niet


Dan weet je wel weer dat je met echte jeansmakers te maken hebt, zodra je zo’n spijkerbroek aan trekt. De pasvorm is fijn, niet te hoog in de taille maar wel aansluitend genoeg zonder gapend gat aan de achterkant bij mijn rug. De stof is een mooie, stevige denim maar wel met stretch. De kontzakken zijn perfect geplaatst waardoor het een uplifting effect geeft. Had ik al verteld hoe blij ik ben met deze broek, haha? De top die ik erop draag is helemaal van nu, met de trompetmouwen. Was overigens ook liefde op het eerste gezicht hoor!


oude liefde roest nietoude liefde roest niet


Knalrood is een kleur die ik niet zo snel draag, maar die je elk jaar toch weer terug ziet in de collecties. Het is een mooie kleur en ik vind het prachtig staan bij het zachte blauw van de jeans. De shawl heb ik denk ik al zo’n 15 jaar en blijft een gouwe ouwe, letterlijk. Een paar items, niet teveel toeters en bellen en toch heel opvallend. Heb jij ook zo’n items waar je met plezier aan terug denkt?

top Mat Fashion c/o navabi shop hier
jeans Levi’s c/o navabi shop hier
sokjes H&M
schoenen Primark
tas kringloopwinkel
shawl MS mode

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

3 Comments

  • Pingback: marijuana for sale online
  • Hanneke 14 March 2017 08:13

    Wow Josine‼️ Eindelijk een merkfabrikant die inspeelt op het feit dat de mensen steeds groter zijn geworden‼️‼️‼️TOPPIE VOOR LEVI’S‼️‼️‼️‼️❤️❤️❤️❤️Én idd… staat super‼️

    • Josine Wille 14 March 2017 18:09

      Ja he, vind ik ook! En hij zit ook zo lekker! Thanxxx mam xx

Leave a Reply