web analytics

Dit voorjaar kun je niet zonder het co-ord Bloemenpak. Naar kantoor in style van dit seizoen!

Jarenlang heb ik op kantoor gewerkt. Bij modebedrijven weliswaar en dan kom je eigenlijk wel met alles weg. Natuurlijk zijn er ook kantoorbanen waar je wèl strak in het pak voor de dag moet komen. Ik zou dan dit pak dragen, daar wordt je toch vrolijk van? En met plezier naar je werk gaan is toch echt het allerbelangrijkste!


office ready with a touch of springoffice ready with a touch of springoffice ready with a touch of spring


Vroeger zou je nooooooit hebben gedacht dat je ooit een geprinte blazer op een geprinte pantalon zou dragen nietwaar? Niks is zo veranderlijk als de mode en dus kan dit gewoon! Het is een statement outfit maar niet te heftig, althans dat vind ik.

Print op print is geweldig, al kun je de items natuurlijk ooo individueel combineren met een uni blazer of pantalon of juist casual met denim. Zo’n pak draag ik gekleed met hakken en een blouse. Maar ik draag het ook met een shirt en sneakers!


office ready with a touch of springoffice ready with a touch of springoffice ready with a touch of spring


Het pak draagt comfortabel en is gemaakt van katoen stretch. Ik draag van zowel het jasje als de pantalon maat 48. Al valt de tailleband van de pantalon wel erg smal moet ik toegeven. Door de stretch stof draagt het comfortabel en kun je het ook goed combineren met stoerdere items. Eronder draag ik een nette blouse met streep, dat vind ik dan weer leuk, een print mix.

blazer & pantalon c/o ms mode [shop hier]
sandalen wide fit Primark
tas H&M
zonnebril boetiekshop

2 Responses

  1. Mirjam

    Pak staat je echt geweldig! Vind je stijl erg leuk! Ik kwam je een paar weken geleden tegen in Hoofdorp waar je in de Miss Etam een jumpsuit aan het passen was. Helaas stond die jumpsuit mij niet zo leuk als dat het jou stond. Maar nu ik dit pak weer bij jou zie, ga ik maar snel kijken bij de MS Mode. Kreeg zeker veel inspiratie door jouw leuke combinaties! Liefs Mirjam

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: