office ready with a touch of spring

office ready with a touch of spring

Dit voorjaar kun je niet zonder het co-ord Bloemenpak. Naar kantoor in style van dit seizoen met een touch of spring!

Jarenlang heb ik op kantoor gewerkt. Bij modebedrijven weliswaar en dan kom je eigenlijk wel met alles weg. Natuurlijk zijn er ook kantoorbanen waar je wèl strak in het pak voor de dag moet komen. Ik zou dan dit pak dragen, daar wordt je toch vrolijk van? En met plezier naar je werk gaan is toch echt het allerbelangrijkste?


office ready with a touch of springoffice ready with a touch of springoffice ready with a touch of spring


Vroeger zou je nooooooit hebben gedacht dat je ooit een geprinte blazer op een geprinte pantalon zou dragen nietwaar? Setjes en pakken zijn een lange tijd passé geweest, de kunst zit ‘m juist in het combineren. Niks is zo veranderlijk als de mode en dus kan dit gewoon! Het is een statement outfit maar niet te heftig, althans dat vind ik. Al denk ik dat dit voor sommige bedrijven iets te modern zal zijn.

“don’t dress to impress. dress to express”

Print op print is geweldig, al kun je de items natuurlijk ook individueel combineren. De blazer kun je ook combineren met een unikleurige pantalon, of juist heel casual op een blazer. De pantalon is ook erg leuk om alleen met overhemd te dragen, of juist met een shirt en sneakers. Je kunt het dus als geheel stylen, maar ook heel goed apart.


office ready with a touch of springoffice ready with a touch of springoffice ready with a touch of spring


Het pak draagt comfortabel en is gemaakt van katoen stretch. Ik draag van zowel het jasje als de pantalon maat 48. Al valt de tailleband van de pantalon wel erg smal moet ik toegeven. Door de stretch stof draagt het comfortabel en kun je het ook goed combineren met stoerdere items. Eronder draag ik een nette blouse met streep, dat vind ik dan weer leuk, een print mix.

blazer & pantalon c/o ms mode
sandalen wide fit Primark
tas H&M
zonnebril boetiekshop

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

2 Comments

  • Aileen 30 May 2018 23:58

    Wauw, wat een prachtig pak! Love it!

  • Mirjam 30 May 2018 18:47

    Pak staat je echt geweldig! Vind je stijl erg leuk! Ik kwam je een paar weken geleden tegen in Hoofdorp waar je in de Miss Etam een jumpsuit aan het passen was. Helaas stond die jumpsuit mij niet zo leuk als dat het jou stond. Maar nu ik dit pak weer bij jou zie, ga ik maar snel kijken bij de MS Mode. Kreeg zeker veel inspiratie door jouw leuke combinaties! Liefs Mirjam

Leave a Reply