De zomer startte in een nieuwe bikini van het mooie merk Elomi. Deze off shoulder bikini met high waist broekje was precies wat ik nodig had!

Eigenlijk praat ik nooit over afvallen of aankomen. Tijdens mijn zwangerschap ging er een hoop af toen ik zo ziek was in het eerste trimester. Na mijn bevalling was ik dus lichter dan ervoor, maar in de weken erna had ik zoveel stress dat ik veel aankwam. Nu ben ik ongeveer hetzelfde als voor mijn zwangerschap qua gewicht, maar mijn lijf is wel anders. Dat is even wennen. Een zachte, nog wat opgezette buik. Wat extra onderbuik, die ook wat meer hangt. Ik heb het er allemaal voor over! Het was het eerste huisje van onze baby, hoe kan ik dat nu verafschuwen?

Met die instelling ben ik nu dan ook een stuk positiever over mijn lijf. Dat was ik altijd al; maar hormonen en een veranderd lijf doet toch best veel met me. Gelukkig weet ik wat ik moet doen om hier mee om te gaan en mijn lijf opnieuw te leren kennen én waarderen. Zeker nadat er een hernia is geconstateerd, want naast die buik heb ik ook een stel flinke benen en heupen. Maar aangezien ik die even niet meer kon gebruiken, waardeer ik die ook des te meer. Blijf me alsjeblief van A naar B brengen, nog heel lang!

plus size bikini high waist bottoms
plus size bikini elomi
elomi zwembad grote maten bikini

Terug naar die geweldige bikini! De schouders zijn als een soort mouwtjes, waardoor het als een off shoulder top zit. Het heeft ook bandjes maar ik vind het zo mooier staan, dus heb ik gewoon omlaag gelaten. Normaal draag ik altijd een voorgevormde cup, maar de tops van Elomi zitten zo netjes dat ik dat niet nodig heb. Ook moet ik zeggen dat dat komt omdat ik nu mijn juiste maat weet hè? Dat scheelt ook. Het broekje is high waist en zit ook echt heel fijn. Ik heb een maat 50 gekozen zodat het echt comfortabel zit. Het broekje van vorig jaar is maat 48 en pas ik ook nog prima maar dit voelt toch iets fijner, ook gezien mijn sectio litteken.

De broekjes van Elomi beginnen bij maat 44 en gaan tot maat 54. De stoffen die ze gebruiken zijn stevig en toch soepel en fijn om te dragen. Ze zijn expert in grote cup maten, zo ook voor lingerie. Het fijne aan de swimwear collecties is dat deze dus ook in cup maten verkrijgbaar zijn, voor een optimale pasvorm. Het verbaasd mij elke keer weer hoe ontzettend mooi deze zitten. Vorig jaar kreeg ik ook een bikini set van dit merk en die heb ik deze zomer ook al volop gedragen, echt ideaal.

bikini top c/o Elomi
broekje c/o Elomi
oorbellen ms mode

volg je me al op instagram?

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.