SEARCH

najaar trends shoppen bij miss etam [inclusief curvy shop vlog]

najaar trends shoppen bij miss etam [inclusief curvy shop vlog]

Wat heb ik toch altijd zin de herfst en de mode die daarbij hoort! Dit seizoen zijn het ruiten, ton-sur-ton en cargo de trends. Ik vond ze bij Miss Etam en paste ze door. Bekijk mijn vlog en de foto’s van de looks die ik samenstelde in de winkel

Na dat rotweer van vorige week moet ik eerlijk bekennen dat ik zin heb ik het najaar. De herfst is mijn favoriete seizoen. Vallende bladeren, de natuur op haar mooist en af en toe een nazomers zonnetje. Een nieuw seizoen vraagt om bijpassende kleding. Net even iets warmer, lange mouwen en natuurlijk ook volgende de laatste trends. Ik werd gevraagd om bij Miss Etam mijn favoriete looks te kiezen en door te passen. De winkel hing vol met toffe items en ik besloot mijn passessie spontaan te filmen.

bekijk mijn Curvy Shop Vlog bij Miss Etam hier:

van 16 september t/m 29 September shop je de tweede broek met 30% korting!

Naast het filmen heb ik ook paskamer-selfies gemaakt, zodat je de looks nog eens rustig kunt bekijken.

Toen Miss Etam me vroeg of ik mee wilde werken aan de nieuwe broeken-campagne moest ik even goed nadenken. Sinds mijn bevalling ben ik erg kieskeurig als het gaat om broeken. Soms heb ik nog best last van mijn litteken en kan ik strakke jeans niet altijd goed verdragen, althans niet heel de dag. Aangezien comfort toch echt mijn prioriteit heeft momenteel, wil ik dan ook niks aanschaffen wat ik niet graag draag. Gelukkig draait de campagne niet alleen om jeans, maar álle broeken. Ik ging naar de winkel in Lisse waar ze gigantische plus afdeling hebben, maar ook de reguliere collectie. Een grote winkel met veel keuze.

Deze broek spotte ik online en ik was direct verliefd. Helaas geen plus collectie, maar ik slaag wel vaker in de reguliere collectie. Ik moést deze dus echt proberen! En wat denk je, het paste prima de maat 46. Wel is de broek echt heel warm, door de coating die erop zit. Echt voor het najaar en de winter dus. Erop draag ik een viscose blouse met pied-de-poule ruit in maat 48. De blazer is gemaakt van een dikke tricot en heel veel stretch, deze draag ik in maat 46.

herfst 2019 trends plus size

Bij de geruite blazer zat ook een bijbehorende broek van hetzelfde comfortabele materiaal. Deze heb ik even snel aangeschoten. Zoals je ziet valt de broek erg lang, dus ik heb het even opgerold. De broek kun je heel stoer baggy dragen want het valt heel ruim. Ik draag hier maat 46 (wat betekent dat je dus met maat 54 prima de grootste maat past). De streep in het pak is niet heel prominent, maar is een donker gele kleur. Kleurt ook heel stof met de oranje trui van fijn, soepel breisel.

pied de poule pak van miss etam

Dat nepleren broekje vind ik geweldig, maar is voor de warmere dagen geen optie. De lieve dame(s) in de winkel wees me op een zelfde broekje, maar van stevig tricot. Deze heb ik hier aan in maat XXL, de grootste maat van de reguliere collectie. Zoals ik begreep is deze er ook in de plus collectie tot maat 52. Erop draag ik een losse trui in knalrood, wat iets verkleurd door de lampen. Erover een tricot blazer in XXL van de reguliere collectie. Ik hou van laagjes, zeker in het najaar!

rode blazer miss etam

Ton-sur-ton in dé trend voor dit najaar, maar cargo-pants ook. Die broeken met zakken aan de zijkant. Ze passen me niet altijd even goed, aangezien ik zelf flinke heupen heb, precies op dat punt. Dit broekje is gemaakt van super stretch, toch koos ik voor een maatje groter, namelijk 50. Zo tekent het een stuk minder en vind ik het tof om de blouse in de broek te dragen. Hoe stoer is de blouse, met de zakken en epauletten! Zo samen was het toch wat saai dus ik besloot een matching shawl als head wrap te dragen.

plus size collectie miss etam

wat me is opgevallen tijdens het winkelen:

 • veel van de reguliere collectie wordt doorgetrokken naar de plus collectie. Hier ben ik groot voorstander van, want waarom zou ik niet hetzelfde willen dragen als mijn vriendin met maatje 40?
 • over het algemeen vond ik alles ruim vallen, of goed op maat. Ik heb niks aangepast wat ik een maat groter moest nemen, eerder een maat kleiner. En ik ben absoluut niet gekrompen!
 • de lengtes zijn lang. Met mijn 1.70 m was alles met net iets te lang. Wat ik prima vind, ik sla het om of rol het op. Wel fijn voor mijn langere medemens.
 • fijne, zachte stoffen die comfortabel dragen. Veel items met stretch, of gemaakt van viscose, lekker luchtig.
Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

2 Comments

 • Angela | ilovebudgetmakeup.nl 26 September 2019 12:21

  Leuke outfits heb je gescoord!
  Eindelijk weer tijd voor vestjes en jasjes.
  Love it!

 • Nynke 21 September 2019 12:58

  Wat staat het je allemaal leuk. Ik heb vorige week ook het e.a. gepast helaas viel het bij mij niet mooi op maat vooral de bloesjes en de jassen bij de schouders een soort van puntje er op. Maat groter maakte niet uit kleiner ook niet. Helaas dus niet geslaagd bij MissEtam. Maar wel heel leuk om te zien hoe jij de dingen combineert!

Leave a Reply

5 + three =