musthave blouse

Wat de temperatuur ook is, deze musthave blouse draag je het hele jaar door. Een echte basic die in elke kast thuis hoort.

Het voelt als heel lang geleden, maar het ik ben pas enkele weken terug van mijn heerlijke vakantie naar Curacao. Hier droeg ik deze mouwloze blouse, een echte musthave. Nu draag ik deze blouse nog steeds, onder een jasje of een dik vest want hier is het natuurlijk een stuk kouder. Dit bewijst maar weer dat wanneer je de juiste basics shopt, je er het hele jaar plezier van hebt.

musthave blouse

musthave blouse

musthave blouse

blouse – ook verkrijgbaar in zwart

musthave blouse

musthave blouse

De blouse zit eigenlijk als een top, want het is gemaakt van een zware tricot in een prachtige creme kleur. Ondanks de sportieve stof, is het toch een nette blouse dankzij de pasvorm en de shawlkraag. Het voorpand is lang en eindigt in een punt, je hoeft niet bang te zijn dat deze uit de broek komt. Natuurlijk kun je deze ook los dragen. De kraag is laag genoeg om met een ketting te dragen, maar netjes genoeg zodat het niet te onthullend is. Hier draag ik de blouse met een stoere spijkerbroek en plateau hakken, maar hier in Nederland draag ik de blouse ook graag op een kokerrok met een blazer, of op stoere joggers met een vest. Echt een item die je het hele jaar kunt dragen, welk weer het ook is.

blouse Manon Baptiste c/o Navabi | jeans MS mode (oud) | sandalen NTS (oud)

[showad block=33]

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.