millefleurs in geel [outfit]

millefleurs in geel [outfit]

De charme van de lente, die eerste zonnestralen en alles in bloei. Zo ook de prachtige bollenvelden met narcissen, duizenden bloemen, millefleurs

Je kunt wel zien waar de millefleurs print zijn naam aan te danken heeft. Aan de prachtige bloemenzee. Ik woon midden in de bollenstreek en deze prachtige velden zijn om de hoek van mijn huis. Zo mooi, ik kan er zo van genieten. De perfecte locatie om de foto’s te maken van mijn nieuwe jurk, millefleurs in geel.

respecteer de bollenvelden

Wat zijn ze toch prachtig he, al die bollenvelden. Er komen ontzettend veel toeristen op af. Die gaan niet alleen naar de Keukenhof, maar springen ook her en der de velden in. Kijken mag, natuurlijk, maar onbewust kun je ook een boel vernielen. Zelfs als de bloemen al uitgebloeid zijn, kun je de bollen vertrappen. Daarnaast kun je ook ziektes met je mee brengen, wat zelfs een hele oogst kan vernielen! Behandel de velden dus met respect, blijf uitsluitend langs de rand en attendeer anderen er ook op. Ik sta hier langs de velden en in een geultje; ondanks dat ik heel netjes en voorzichtig heb gedaan, toch een beetje spijt!

jurk junarose
bollenstreek
plus size jurk
millefleurs
rebels curvy fashion

wat draag ik?

De jurk is gemaakt van viscose en draagt dus heel erg fijn, zeker wanneer het warmer is. Ik draag de jurk in maat 46 en deze zit als gegoten. Het mouwtje is nét even iets langer, wat ik toch wel prettig vind nu de huid op mijn bovenarmen iets slapper is. Ik hou er niet persé rekening mee wanneer ik shop hoor, maar het is een fijne bijkomstigheid. De jurk valt langer, de midi lengte, wat nu helemaal de trend is. Ik moet er wel nog aan wennen, dus ik heb eigenwijs wat extra knoopjes opengelaten aan de onderkant. Er zit een elastiekje in de taille waardoor je automatisch een mooi silhouet krijgt. Ik heb er een riempje overheen gedaan om het iets te accentueren.

lees ook: waarom viscose de perfecte stof is bij warm weer

De jurk is volledig doorgeknoopt, dus je zou het zelfs nog als lange blouse kunnen dragen, bijvoorbeeld over shorts. Ik draag de jurk hooggesloten, lekker ouderwets, daar hou ik wel van. Ben jij meer van de decolleté, dan kun je de knoopjes natuurlijk open dragen. Het kraagje valt erg mooi en is ook niet te krap. Onder de jurk draag ik een katoenen wielrenbroekje, tegen het schuren van mij dijbenen. En witte sneakers, tijdloos en altijd goed. Bovendien ook erg comfortabel!

rebels!

Hoe leuk, er is a new kid in town. Een nieuwe plus size winkel in het Brabants Oisterwijk. Niet alleen een super leuke winkel met een tof concept, maar ook nog eens gegarandeerd goede style advies. De winkel is namelijk van mijn blog collega Els Sprenkeling, die je hier al eerder voorbij hebt zien komen. Ze trok de stoute schoenen aan en is haar eigen boetiek gestart. Ik kan niet wachten om eens op bezoek te gaan. Volg haar ook op facebook, want ze laat bijna dagelijks nieuwe items zien. Pas op, teveel leuks!

jurk Junarose c/o Rebels
wielrenbroekje zizzi via wehkamp
sneakers Nike AF 1 via wehkamp

De jurk die ik draag heb ik ontvangen van Rebels. Dit heeft geen invloed op mijn mening. Lees de disclaimer hier
Josine Wille
Hi, welcome on theBiggerBlog.com! Read all about my passion for fashion, love for beauty & make up and much more.. Let me know what you think, I love to receive your messages. With love, Josine

You May Also Like

Leave a Reply