het mooie weer vraagt om lentejurkjes! [outfit]

het mooie weer vraagt om lentejurkjes! [outfit]

Met dit mooie weer krijg ik toch wel heel erg lentekriebels en daar hoort een lentejurkje bij!

We hebben al een aantal zonnige dagen erop zitten, maar komende tijd wordt het wel heel lekker weer. Tijd voor leuke lentejurkjes! Echt shoppen heb ik al een tijdje niet gedaan, dus toen Bonprix me vroeg om een lentejurkje uit te kiezen moest ik er weer even helemaal in komen. Want wat vind ik nu leuk? Waar voel ik me fijn in? Ik moet bekennen dat het me meer deed dan ik dacht. Want ik voel me fijn, ik zit lekker in mijn vel maar toch kan ik nog niet helemaal mijn fashion-draai vinden!

Ik koos voor dit jurkje ten eerste vanwege de print. Die romantische bloemenprint vind ik prachtig, want het is niet zo schreeuwerig en toch een print. Volg je me nog? De basis is donkerblauw en ook dat vind ik heel mooi combineren met zwart, maar kan ook met bruin. Een kleur die je steeds meer ziet in het modebeeld. De V-hals, daar moest ik wel even aan wennen vandaar het topje eronder. Het heeft een soort overslag en een elastieken tailleband, waardoor het jurkje meteen wat meer vorm krijgt. Het roezeltje aan de onderkant, dat is niet helemaal mijn smaak maar is ook iets wat je nu overal ziet. Vaak vind ik het te breed ogen zo op mijn heupen maar met deze soepel vallende stof kan het prima.

bonprix lente jurkje
Josine Wille
the bigger blog plus size
streetstyle fashion blog

wat heb ik aan?

Het jurkje is gemaakt van polyester maar voelt helemaal niet zo. Het draagt zelfs erg luchtig, want het is een dunne, soepel stof. Ik heb expres een maatje groter genomen, want het zit wat krap op de armen en heeft geen stretch. Hier draag ik maat 50 en deze zit perfect. De shop link vind je hieronder, neem dus een maatje groter dan je normaal shopt. Eronder draag ik een satijnen hemdje die is afgezet met kant, die kocht ik ooit eens bij ms mode lang geleden. Het is echt een tijdloos hemdje wat altijd wel bij een outfit past.

Bij zonnig weer vind ik een dikke panty niet zo leuk en dus draag ik nu voornamelijk 20 denier panty’s. Deze is van ulla poppen en valt goed op maat. Voor een compleet overzicht waar je panty’s shopt, kijk je hier. Toen ik deze foto’s maakte, afgelopen weekend vond ik het iets te koud voor blote benen. Daarom draag ik het met een dunne panty. Voor de kou heb ik er een katoenen wielrenbroekje onder aan, wat ik fijn vind bij kortere jurkjes.

jurkje c/o Bonprix
hemdje MS Mode
panty ulla popken
laarsjes H&M
kettinkjes Bonprix
zonnebril winkeltje in Tenerife

banner
Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

1 Comment

Leave a Reply