Herfst is hier, tijd voor layered prints en hoge laarzen. Kiekjes in het pittoreske Alkmaar, een prachtige stad

Dit seizoen draait het helemaal om prints. Wat is nu leuker dan ze ook nog eens te combineren? Bloemen en strepen zijn een perfecte match en kunnen prima samen. Ik geef toe, soms is het lastig te bepalen welke prints je nu kunt combineren. Daar is een trucje voor. Wanneer je één rustig houdt, met minimale print en weinig kleuren dan kun je deze makkelijk combineren. Bijvoorbeeld met een bonte print die wat groter is.


layered prints layered prints layered prints


Nu draag ik regelmatig blouses onder mijn jurk. Noem me oubollig, maar zo zie je maar, wie volhoudt komt vanzelf weer ‘in de mode’. Het is een echte trend dit seizoen, laagjes, maar dan op de juiste manier.

“autumn is a second spring when every leaf is like a flower”

Alkmaar, wat ben je mooi! Vorige week had ik een leuk event in Alkmaar en we besloten iets eerder te gaan. Wat is het toch een prachtige stad, dus we besloten meteen even foto’s te maken. Wat ons ook erg opviel is hoe vriendelijk alle mensen zijn. Iedereen die voorbij kwam maakte een opmerking, zei gedag of vertelde dat we goed bezig waren. Altijd leuk om te horen!


layered prints layered prints layered prints


Bloemetjes en nog eens bloemetjes, je ziet het overal en met name in jurkjes. Ik ben dol op tuttig dus het kan voor mij niet op, dit seizoen! Het jurkje draag ik in maat 48 en past perfect, het is getailleerd met een elastiek in de taille. De stof is een luchtige viscose, ook best dun dus de blouse eronder komt goed uit. Deze draag ik in maat 48 en zwart wit gestreept.

De shopping links naar beide items vind je hieronder, zowel de jurk als de blouse zijn er in verschillende kleuren. Eronder draag ik een 40 denier panty. Ik ben een beetje van die dikkere panties af, ik vind een beetje transparantie toch mooier. De laarzen heb ik al even en zijn nog steeds zo mooi, vind ik zelf! De accessoires makes de look iets minder tuttig, het riempje is ideaal!

 

jurk c/o Bonprix [shop hier]
blouse c/o Bonprix [shop hier]
panty Zizzi
laarzen Invito
riem tasje Primark
oorbellen H&M
horloge c/o Violet Hamden [shop hier]

4 Responses

  1. Hanneke

    Wow Josine… wat staat dat allemaal weer mooi bijelkaar… en idd … super leuke foto’s in een super leuke stad‼️

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.