Wat draag ik als het ontzettend koud buiten is? Dit is mijn idee van een look op een koude Zondag

Mensen vragen me wel eens “of ik er altijd zo bij loop?”. Als wat? Of bedoel helemaal opgetut? Jazeker! Elke dag is weer een nieuw fashion feestje van mij! Afhankelijk van mijn bui ga ik voor casual cool zoals ik dat deed die koude zondag middag, of toch voor fashion en helemaal chic. Twee weken geleden was de temperatuur rond het vriespunt, maar ik had nog wat boodschappen nodig, dus gingen we naar Haarlem.


cold casualkoude zondag


Wanneer iemand me vraagt “wat ik dan normaal draag” snap ik de vraag nooit zo goed. Het enige wat ik namelijk niet zou kunnen hebben in mijn ritueel? Dat zijn twee dingen: lippenstift en hele hoge hakken, meer dan 8 cm hoog. Ik kan dat er niet dagelijks bij hebben hoor, er over in zitten of mijn lippenstift niet over mijn hele gezicht gesmeerd zit. Mijn voeten doen altijd pijn, ik heb altijd wel wat, daarom heb ik voor zulke dagen platte(re) schoenen. Al zitten deze laarzen ook heerlijk hoor, alhoewel einde van de dag ik mijn voeten wel voelde!


koude zondagcold casualcold casual


Wat heb ik aan? Deze stoere black denim shorts kocht ik afgelopen zomer en draag ik nu nog, maar dan met een opengewerkte dikke maillot. De trui vind ik zo leuk, het is een oversized model waar ik heerlijk in weg kan kruipen wanneer het zou koud is. De kleurschakeringen en verschillende brei patronen maken de trui erg origineel. Het leren gilletje heb ik al een paar jaar en zit heerlijk wanneer het zo koud is. De denim blouse eronder zorgt voor een leuk effect, maar is ook lekker warm. Ik hou wel van laagjes.


koude zondag cold casual


Ik was dolblij toen ik deze laarzen ontving. Ik wil al een tijdje zwarte laarzen met een normale hak. Ik vind ze tegenwoordig alleen nog met hele smalle hak en heeeeeel hoog, of helemaal plat. Deze hebben de perfecte hoogte. Hoe fijn is het wanneer een laars gewoon in 1x dicht gaat bij het passen? Ik was echt zo blij, geen gedoe meer met die kuiten. Er zijn meerdere kuitmaten trouwens, het linkje vind je onderaan.

trui Manon Baptiste c/o navabi
denim blouse c/o Zizzi
shorts c/o MS Mode
maillot van een shop in Antwerpen
laarzen c/o Yours Clothing shop hier

2 Responses

 1. mirjam

  Haha poes wilde ook perse op de foto met zn kont 🙂 Het kuiten probleem is hier helaas ook bekend… k ga eens kijken of ik leuke laarzen kan vinden op Yours Clothing.

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Ja precies, die poes bleef maar rond hobbelen om me heen, dus dan maar mee op de foto 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.