knalrood

knalrood

Wat is dat toch met rood, of liever gezegd knalrood?

Je kunt er niet om heen, rood. Knalrood wel te verstaan. Een mooie kleur die er echt uitspringt. Wist je dat rood prima kunnen dragen als je een dagje even extra fierce wilt zijn?


redredred


De shape van zo’n rokje als dit noem je een skater skirt, een wijd uitlopend rokje. Deze is wel echt heel fijn, ontzettend gaaf vind je niet? Ik vind de skater skirts de beste shapes, zeker bij mij. Deze rok heeft dus wat extra stof, en is dus extra wijd. Ik draag de rok daarom ook op een dikke panty. Deze zitten me overigens perfect. Ik vind het altijd zo lastig om weer nieuwe panties te shoppen, maar deze zitten lekker en de maat valt gewoon goed. Ik draag dit met nep-suede laarzen met brede schacht. Eindelijk eens aan paar laarzen die gewoon in een keertje dicht gaan. Wonder! .


redroodred


Wat vind je van deze blouse? Ik kocht deze al een tijdje geleden bij Zara, de reguliere collectie, dus maat XXL. Het heeft een verlegde schoudernaad en dus pas ik de armen prima. Wel is het blouse iets aan de korte kant, maar daarom stop ik deze ook in de tailleband. Dat is sowieso wel zo leuk want de wijde skater rok heeft al zoveel volume. Door dit te combineren met de blouse en de blazer wordt dat ietsje minder. De blouse is helemaal wit en van 100% katoen en heeft die ontzettend leuke patches op de buste.


roodred


De blouse die ik draag is de grootste maat en ik draag hier een XXL.De blazer heb je al eens eerder gezien en deze is van vorig jaar. Ik draag de mouwen ietsje opgestroopt zodat je mijn blouse eronder toch nog kunt zien. De rok draag ik hier in maat 20 maar het valt wel heel wijd. Ik zou dus een maatje kleiner koppen als je gaat shoppen.

blazer c/o MS Mode (vorig jaar)
blouse Zara
rok, panty, laarzen c/o Yours Clothing
tas Stardivarius

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

6 Comments

 • theBiggerBlog – Josine 21 December 2016 03:00

  Dank je Jonna, super lief!

 • jonna@burgertrutjes 20 December 2016 14:08

  Staat je onwijs goed! Rood kun jij prima hebben 🙂

 • Hanneke 16 December 2016 14:23

  Heel vrolijk zo in de donkere dagen voor kerst‼️En rood staat je mooi…

 • Wendy 16 December 2016 09:43

  Mooie blazer, dat rood staat he goed. De blouse vind ik ook heel stijlvol. Wijd uitlopende rokjes vind ik heel meisjesachtig, maar in combinatie met de rest van je outfit gaat dit goed. De laarzen zou ik zelf ook wel willen!

 • Thebeautyblognl 16 December 2016 07:20

  Aahhh ik hou zo veel van rood de laatste tijd! Staat je erg goed! X

 • Michelle Breure 16 December 2016 07:14

  Wauw!! Weer een topper van een outfit❤

Leave a Reply