laten we wat kleur aan mijn winter garderobe toevoegen

Je geloofd het bijna niet wanneer je deze foto’s ziet, maar het was rond het vriespunt toen we deze maakten. Het weer was zo fijn! Het land leek wel bevroren, de strakblauwe lucht en een heerlijk zonnetje. Omdat er bijna geen wind stond, was het niet eens koud. De perfecte zondag om wat kleur toe te voegen aan mijn winter garderobe.


kleur in winter

kleur in winter

kleur in winter


Deze jurk koos ik uit toen ik net had besloten dat ik wat meer kleur moest dragen. De jurk was een goede keuze, hij zit lekker, past perfect en het is gemaakt van een mooie stof. Het is een soort fijne rib, die ze ook wel baby cord noemen. De print vind ik erg leuk en kleurrijk, perfect voor deze tijd van het jaar. De katoenen blouse die ik eronder draag fleurt de boel nog meer op en geeft net een beetje extra nerd-touch en daar hou ik wel van. Tja de laarzen, die gaan all the way. Ik vind ze geweldig. Het zijn trouwens geen laarzen voor een brede kuit, dus gewone laarzen. Een nieuwe vorm van Shop your shape dus! De panty is wel wat gewaagd voor mijn doen, ik voelde me net een cheerleader tijdens het omkleden. Gelukkig zie je maar een klein stukje.


kleur in winter kleur in winter colour in winter


Deze bril heb je al eerder gezien, die draag ik regelmatig. Eigenlijk zou ik dat elke dag moeten doen, maar dat is weer een ander verhaal. Toch, wanneer ik deze bril draag krijg ik altijd complimentjes. Afgelopen week toen ik boodschappen ging doen zeiden twee dames, in verschillende winkels, dat ik zo’n leuke bril op had. Twee complimenten op 1 dag, goede score!


kleur in winter kleur in winter

jurk c/o SammyDress shop hier
blouse c/o Zizzi shop hier
panty Hema
laarzen Forever 21
tasje H&M
bril Polette

5 Responses

 1. michelle breure

  Staat je super goed! Lekker vrolijk en vind het niet te zomers overkomen!!

  Reply
 2. Rochella

  Die jurk staat je GEWELDIG!!! Love it. En die overknee boots. Hooga Hooga heart eyes! Ik schoot me laatste foto’s ook in de vries kou! Niet te doen. Hahahhaha was achteraf niet te zien. Maar het is herkenbaar. Xoxo

  Reply
 3. Hanneke

  Wát een vrolijke jurk… daar word je blij van, het zonnetje erbinnen tadá…. happy

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.