Mijn style is casual chic: sportieve items gecombineerd met klassiekers. Waar valt het kimono jasje onder, casual of chic?

Eigenlijk maakt dat niets uit, het gaat om de combinatie. Het kimono jasje komt eigenlijk elke collectie wel weer terug, op verschillende manieren. Wat is een kimono nu precies, behalve van Japanse afkomst? Het is een jasje zonder sluiting, met een shawl kraag of geen en met wijd uitlopende mouwen.


kimono jasje

kimono jasje

kimono jasje

kimono jasje


Dit kimono jasje is gemaakt van een soepele stretch stof en zit dus erg comfortabel. Het is gemaakt van een crepe tricot in wit met zwarte bloemenprint. Een klassieker als je het mij vraagt, want dit is een tijdloos jasje. Hier draag ik maat 20 wat valt als maat 48, zo’n jasje mag best iets ruimer vallen. Eronder draag ik een simpele viscose top, die ik gebloesd in de broek draag. Comfortabel en luchtig, dat is wel nodig met dit weer. Erbij draag ik de opvallende ketting, voor iets meer statement look.

Ik ben ik niet als ik er niet een casual tintje aan geef! Deze zwarte jeans vind ik geweldig! Ik ben dol op stoere broeken, zeker met gewassen accenten. De gerafelde onderkant vind ik ook echt heel erg leuk en de brede omslag kan ook gewoon weer! De broek draag ik in maat 50 want deze valt iets krapper. Dat is vaak zo met zwarte broeken. Al maakt het maatje in de broek natuurlijk niks uit, het gaat er om hoe het zit!

jasje c/o Yours Clothing
jeans c/o MS Mode
sandaaltjes Primark
ketting Promiss

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.