in de straten van New Delhi

Waar de vrachtwagens bont beschilderd zijn, de zon altijd schijnt en rijk & arm samen leven. Nieuwe blog op locatie: in de straten van New Delhi.

Vorige week ging ik op zakenreis naar New Delhi, India. De perfecte locatie voor originele foto’s van mijn outfits. Elke keer is het weer een feestje om naar dit land af te reizen, het is zo’n mooi land, heerlijk eten en mooie mensen.

in de straten van New Delhi

in de straten van New Delhi

in de straten van New Delhi

Sinds een paar maanden werk ik bij DIDI. Ze verkopen dameskleding, meisjeskleding en accessoires. De kleding wordt geproduceerd in verschillende landen, waaronder in India. Ondanks dat DIDI alleen reguliere maten koopt, probeer ik dan toch de grootste maat. Zoals ik vaker schrijf, shop je shape en niet je maat. Wat blijkt, veel items past! Mijn favoriete outfits die nu in de winkels hangen heb ik voor je gefotografeerd. Zie onderaan alle details. in de straten van New Delhi

in de straten van New Delhi

in de straten van New Delhi

Deze lange blouse is lang genoeg om als jurk te dragen. De ruime pasvorm en de wijde onderkant maken het uitermate geschikt om het te dragen met een maatje meer. De zachte viscose georgette draagt heerlijk, zelfs bij de 35 graden waarin ik de foto’s maakte, maar gelukkig zat ik grotendeels op kantoor met de airco aan. Deze blouse uit de nieuwe collectie is perfect voor dit najaar, de lichte print met geeltinten vrolijkt echt de donkere herfstdagen op. Ik heb dit geaccentueerd door er een geel hemd onder te dragen, waardoor het nog fleuriger wordt. Voor 2016 is geel de trend, dus deze blouse draag ik volgend jaar ook nog! De blouse en hemd draag ik beide in XXL, de grootste maat. Eronder draag ik een 60 denier panty van Ulla Popken. Een mooie sprankelende ketting, ook van Ulla Popken en de prachtige tas van Paul’s Boutique. Voor prijzen en informatie, klik op de linkjes hieronder.

blouse DIDI | lang hemd DIDI | panty Ulla Popken | laarsjes Dolcis | tas Paul’s Boutique

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.