herfstseizoen

Het wisselen van de seizoenen kan prachtig zijn. Een typisch herfstseizoen met tientallen kleuren groen, bruin en geel zodra de bladeren beginnen te vallen.

Een fijne bijkomstigheid bij het wisselen van de seizoenen, is het wisselen van je garderobe. Ja, ik geef het toe: fashion addict! Je favoriete items van vorige herfst weer uit de kast, aangevuld met wat prachtige nieuwe aanwinsten. Nieuw seizoen, nieuwe trends en nieuwe kleuren.

fall forest

fall forest

fall forest

Deze legergroene jas kocht ik bij DIDI. Deze jas is van afgelopen voorjaarscollectie en komt nu goed van pas! Zo zie je maar, altijd de seizoenen vooruit shoppen. DIDI gaat tot maat XXL wat naar zegge een ruime maat 46 is. Ik vertelde het je al eerder, shop niet je maat maar shop je body type. Loop eens bij een andere winkel naar binnen en kijk wat er hangt, pas het en leer zo shoppen naar jouw figuur. De jas draag ik in maat XL want ik wilde niet de oversized look. De skinny spijkerbroek heb je al eerder gezien, in deze post. Sinds kort werk ik op het hoofdkantoor van DIDI en zie ik zulke leuke styles voorbij komen. Elke keer pas ik het gewoon, vaak zit het mee en ja, soms zit het tegen maar dat weerhoud me niet van shoppen! Zo schreef Edith Dohmen al eerder over DIDI’s size diversity fotografie met modellen in verschillende maten.

fall forest

Fall Forest Fashion

fall forest

fall forest

fall forest

jas DIDI (vorige collectie) | jeans Yours Clothing
top & hoed H&M | leren laarsjes Dolcis

[showad block=1]

Leave a Reply

Your email address will not be published.